Téma: milášek
 
31.3.2013 v 20:16
Tak to má za sebou a jsou z něj klobásky Tímto se sním loučím a jdu se nadlábnout. To být fajne.A co vy taky děláte ještě doma zabíjačky? Protože motorkář,pivo a maso jde tak nějak k sobě!

1 reakcí na tento příspěvek milášek

31.3.2013 v 22:24 | Nahoru | #1
Zabíjíme pravidelně...už co já pamatuju 10tej rok je to vždycky "poslední prase". Nejdřív se koupí prase, páč je hodně zemáků, potom se koupí zemáky páč jich není dost pro prase, potom se koupí prase skrz zemáky....pořád dokola. Míváme stabilně dvě páč dvě líp žerou. Já to nesnáším, držím většinou zadní nohu na špagátě, potom topím, lítám s vodou, míchám vnitřní a melu do tlačenek a jitrnit. Nežeru skoro nic, akorát mozeček, pečený v brutvanu a potom uzený.Jinak tlačenku, škvarky atd nesnáším.

(reakce na) milášek

31.3.2013 v 22:29 | Nahoru | #2

Peřina píše: Zabíjíme pravidelně...už co já pamatuju 10tej rok je to vždycky "poslední prase". Nejdřív se koupí prase, páč je hodně zemáků, potom se koupí zemáky páč jich není dost pro prase, potom se koupí prase skrz zemáky....pořád dokola. Míváme stabilně dvě páč dvě líp žerou. Já to nesnáším, držím většinou zadní nohu na špagátě, potom topím, lítám s vodou, míchám vnitřní a melu do tlačenek a jitrnit. Nežeru skoro nic, akorát mozeček, pečený v brutvanu a potom uzený.Jinak tlačenku, škvarky atd nesnáším.

máš recht človek jak to čuchá celej den tak pak na to nemá ani chuť!
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist