Téma: Dělá někdo v pivovaru nebo sodovkárně?
 
21.11.2012 v 21:24
Děláte někdo v pivovaru nebo sodovkárně, případně jako dodavatel technologií pro tyto firmy? Potřebuju osvětlit technologický postup sycení CO2 při výrobě těchto nápojů :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Dělá někdo v pivovaru nebo sodovkárně?

22.11.2012 v 13:16 | Nahoru | #1
Dolph-cz> máš pravdu, tak by to mohlo fungovat, stejný princip se používá u sektů kvašených v lahvi, které se filtrují i po tom vykvašení a CO2 se tam už nepřidává. Ale já potřebuju nasytit tekutinu, která je bez bublin.

JuraJ> Super, předpokládám, že tata dělá v Černé Hoře :) Tam dělali i sodovky ne? :) Zkus se ho zeptat, jak to tam funguje. Potřebuju naperlit štávu v pár KEGách, ale nemyslím si že když ho propojím s bombou s CO2, tak dosáhnu kýženého účinku :/ Potřebuju znát nějaký málo namáhavý a rychlý postup.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Dělá někdo v pivovaru nebo sodovkárně?

22.11.2012 v 21:33 | Nahoru | #2

uncompromised píše: Dolph-cz> máš pravdu, tak by to mohlo fungovat, stejný princip se používá u sektů kvašených v lahvi, které se filtrují i po tom vykvašení a CO2 se tam už nepřidává. Ale já potřebuju nasytit tekutinu, která je bez bublin.

JuraJ> Super, předpokládám, že tata dělá v Černé Hoře :) Tam dělali i sodovky ne? :) Zkus se ho zeptat, jak to tam funguje. Potřebuju naperlit štávu v pár KEGách, ale nemyslím si že když ho propojím s bombou s CO2, tak dosáhnu kýženého účinku :/ Potřebuju znát nějaký málo namáhavý a rychlý postup.



opravdu tam to CO2 stačí jen fouknout a trošku s tím zatřepat.ale tlak musí být dost velký.nevím přesně-snad 10 barů...

Naposledy editováno 22.11.2012 21:34:06
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist