Téma: Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
 
26.10.2012 v 17:15
Začíná být zima a bude více času na vaření,tak se klidně pochlubte,co jste dobrého vytvořili :)
Třeba mě i ostatní inspirujete
Za mě dnes japonská kuchyně....Dobrou chuť

Naposledy editováno 26.10.2012 17:15:52

2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

13.11.2013 v 09:15 | Nahoru | #1
JMK - nevím jak u vás na jihu, ale tady ve středozemi králíky nemá skoro nikdo, přitom před pár lety se babky byly ochotný pošermovat hráběma o to, kdo si poseká v parku trávu a kdo za škarpou jetel. Dneska to seká obecní četa křoviňákem a tráva jede valníkem na skládku. Všichni se na králíky vybodli, páč je tady kosila jedna nemoc za druhou i když očkovali proti všeličemu a ve správné očkovací termíny. Ať krmili senem, nebo granulema, vyscípalo to skoro každej rok. Jo a k dobrotám, já si uvařil včera k večeři chleba se sádlem a že jsem seděl u kamen a loupal vořechy, tak jsem si sem tam nějakej uzobnul

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

13.11.2013 v 11:01 | Nahoru | #2
Bimbam> Těžko říct, krom nás je má pár sousedů a jak je na tom zbytek Hradce a okolí, netuším. Ale také jsme pár let zpátky "dali pauzu", jelikož to chytlo myxomatozu, tak jsme to vytloukli všechno, nechali králíkárnu přes zímu vymrznout a na jaře sehnali různě od známých zcela nové kusy a zatím se to drží. Na jaře necháme přeočkovat, mladé v několika nedělích přeléčíme na kokcidiozu (sulfacox, nebo stačí i dát ocet do vody) a drží se dobře. A i když jeden, dva zajdú, houby se stane.

Ešce ňa zbévajó 4 kusy na porážku, ty pundou včíl v nedělu, ale dalších 5 bude už na jaře...

Též tuna máme "pracovní úraz" - holt mezi třema samicema nakonec byla jedna samec:





(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

13.11.2013 v 20:17 | Nahoru | #3
Bimbam>

já si uvařil včera k večeři chleba se sádlem



Náhodou, takovej čerstvej chleba se sádlem a na tom třeba cibule, to je panečku žrádlo.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist