globalmoto_kveten





Téma: Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
 
26.10.2012 v 17:15
Začíná být zima a bude více času na vaření,tak se klidně pochlubte,co jste dobrého vytvořili :)
Třeba mě i ostatní inspirujete
Za mě dnes japonská kuchyně....Dobrou chuť

Naposledy editováno 26.10.2012 17:15:52

1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

20.10.2013 v 21:16 | Nahoru | #1
Teda tady se zvrhává diskuse... samozřejmě, že se sá udělat i bez nakládání, kor ta králičí - nakládá se hlavně kvůli tomu, aby se ta hovězina rozležela a je potom taková křehčí. Ale i ty chutě se prostoupí - zkrátka té nechyrlo udělané "něco chybí", ale to pozná jen ten, kdož klasickou poctivou jest odkojen.

Ještě se dá udělat "falešná svíčková", hlavně z králíka a je to de facto něco na způsob smetanové omáčky. Ale tu si z hlavy nepamatuju, je to tety výsada. Já radšej poctivou.

Save77> Pravda, někdy, když se povede, není mouky potřeba. A mixuju proto, že potom pasíruju přes jemnější síto (přes které se kusy zeleniny moc dobře nepasírují) a koření nevyndavám (krom bobkových listů), rozmašluju to sakumpérum. Ale tomu našemu způsobu dává šmrnc hlavně ten karamel.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

20.10.2013 v 21:23 | Nahoru | #2
J.M.K.> Mňam, králík! Tak toho už jsem dloouho nedělala. Jenže ty z krámu vypadají podezřele...
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist