globalmoto_kveten





Téma: Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
 
26.10.2012 v 17:15
Začíná být zima a bude více času na vaření,tak se klidně pochlubte,co jste dobrého vytvořili :)
Třeba mě i ostatní inspirujete
Za mě dnes japonská kuchyně....Dobrou chuť

Naposledy editováno 26.10.2012 17:15:52

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

20.10.2013 v 21:23 | Nahoru | #1
J.M.K.> Mňam, králík! Tak toho už jsem dloouho nedělala. Jenže ty z krámu vypadají podezřele...

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

20.10.2013 v 22:27 | Nahoru | #2
Save77> Králíky z krámu a kor ze supermarketu rozhodně nekupuj! Jsou to chudáci z Číny, narychlo vyhnaní v klecích chemickými granulemi a jsou zažloutlí a oschlí. Poctivě doma odchovaný a tradičně krmený králík je něco úplně jiného, asi jako když srovnáš orezlý Trabant a právě z linky spuštěný Rolls-Royce. Zrovna za pár neděl punde první letošní omladina na pekáč, přesněji do mražáku. Škoda, že to máš do Hradce takovou dálku, jinak bys klidně jednoho mohla mít. Leda bys měla cestu po jižních Čechách. Zamrazuju jen zadky a hřbety, předky, břicha a pajšl dám rovnou péct, nebo vařit a udělám z toho paštiku, nebo tlačenku (viz loňské příspěvky). Z předku, který je samá kost, se toho moc kloudného udělat nedá. Břicha to samé. A paštika je výbordelná na topinkách, kor z domácího chleba.
Jinak domácí sádlo a kor ty škvarkové placky... himbajs, ty už jsem léta neměl a co jsem se jich nacháloval.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist