1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
sharkis> Také mě políbila pekařská můza a peču skoro obden, podle toho, jak rychle "jde" kvas. Akorát přemýšlím, jestli zítra udělat chleba, nebo rohlíky, ale tentokrát pacholci neměli žitnou mouku, tož zřejmě rohlíky zvítězí. A když na to bud nálada, budou i plněné.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Ale nicméně, proti gustu žádný dišputát - zase třeba jsou lidi, kteří jen ucítí romadur a hned zezelenají a hledají kýbl, kdežto pro mě je tohle rajská pochoutka.
Jinak toho králíka prasknu do pekáče, osolím, opepřím, našpikuju, přidám obkový list, cibuli, česnek, kořenovou zeleninu (celer, mrkev, petržel), může se přidat i zelená paprika, podleju a dám péct. Je z toho výborná šťáva a nejlíp se k tomu hodí právě bramborový knelík. Pochopitelně poctivě doma dělaný, ne "z prášku" - byl by hřích takovou dobrotu kazit něčím "instatním".
také se už jakou dobu lifruju k tomu, udělat z králíka svíčkovou (poctivě nakládanou).
Kitty> A co třeba "nemůžeš"? Pochlub se...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Naposledy editováno 24.02.2013 21:05:26
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
neboj se zkoušet...maximálně to vyhodíš....já takto vyhodil hovězí steak za 300kč,protože jsem odběhl na hajz a chcal dýl,než jsem plánoval