Gugo : letadlo
Wegas : nadany fyzik
Artepx : neurobiolozka
Anii : mrtvá bezpohlavní princezna z Rumunska
Cucka : pani ucitelka
Ozzy : uchyl vysetrovatel
Sraz komanda proběhl 21.6. u Gugáče, a tímto mu za všechny zúčastněné děkuji, jako hostitel se velmi osvědčil /
Urceno vsem prudickam a prudicum v Seznamce ,aby se mohli seberealizovat a nechali tem chudakum co se chteji seznamit alespon trochu mista.
foto ze srazu
Tem co se chteji seznamit doporucuju zalozit si vlakno nekde jinde a pokud holt neodolaji tak pozor zejmena na tyhle: (seznam bude aktualizovan)
Pozor - máme členem i chlapy (aby se někdo necítil méně nebo více cenný) :
kutilsro (na základě přijetí nabídky), Kubacech..... MedWed a Fish, Veverčák
Čestný host: slewa
Artepx (zadaná a ještě k tomu vdaná)
Cucka
anii
Vovce
hondagirrl
sebkova
fazeraja
z hlavy uz me zadna nenapada.
A aby to tu bylo komplet tak tu postupně přidáme ještě seznam odhalených onanistů: Kopřiva681
*btw nebyl to muj napad, ale ona se stydi
Naposledy editováno 09.08.2018 07:19:46
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
kubacech píše: my zkoušeli kupovat v Opavském glóbusu, kde to vedoucí řeznictví z nudy dělal a mělo to úspěch ale vzhledem k "trvanlivosti", kdy to nikdy nevydrželo déle než den od koupení, jsme usoudili, že je levnější koupit maso a usušit si ho sami
v čem to sušíš, v sušičce na ovoce?
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
kubacech píše: anii> zavěšené v troubě Jen s tím teď musím do sklepa do staré, protože zasrat novou sušeným masem nám bylo zakázáno
uka jak já si troubu klidně zaseru
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
kubacech píše: anii> zavěšené v troubě Jen s tím teď musím do sklepa do staré, protože zasrat novou sušeným masem nám bylo zakázáno
Technologickej postup? (velikost kousků, teplota, doba sušení, solení či nějaký kořenění?) - pokud teda netajíš svý knouhau, celkem bych to prubnul, troubu si tímhle klidně zaseru
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
kubacech píše: my zkoušeli kupovat v Opavském glóbusu, kde to vedoucí řeznictví z nudy dělal a mělo to úspěch ale vzhledem k "trvanlivosti", kdy to nikdy nevydrželo déle než den od koupení, jsme usoudili, že je levnější koupit maso a usušit si ho sami
a máš nějakej svůj způsob nebo to, co najdu na netu?1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
TomElefant750 píše: Technologickej postup? (velikost kousků, teplota, doba sušení, solení či nějaký kořenění?) - pokud teda netajíš svý knouhau, celkem bych to prubnul, troubu si tímhle klidně zaseru
Čau, Tom
byl jsem druhej . Čau Makrela
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
TomElefant750 píše: Technologickej postup? (velikost kousků, teplota, doba sušení, solení či nějaký kořenění?) - pokud teda netajíš svý knouhau, celkem bych to prubnul, troubu si tímhle klidně zaseru
Čau, Tom
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
selkie píše: a máš nějakej svůj způsob nebo to, co najdu na netu?
našel jsem něco na netu a vypiloval to k obrazu svému
selkie píše: řek bych, že koření bez problému...měl jsem pepřový, chalapeňos, uzený...
No to píše kurwa obecně ... mne zajímá jak to koření aby se to dostalo do masa....počítám že na sucho to nebude dobrý a do oleje nesmysl .... takže do vody? a naložit? použít tendenizer? jak slnéplátky? kolik soli? ...
4 reakcí na tento příspěvek Seznamkove komando
Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.
Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu
E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu
Naposledy editováno 02.10.2014 15:02:56
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
Tohle množství nálevu je asi na jaký množství masa?
Čau, Tom
kubacech píše: Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.
Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.
Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu
E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu
Vida Vepřík je za jiný prachy než Hovězí roštěnec ...jdu koupit po pul kile co se mi bude líbit Děkuji můj milý, mladý příteli.
2 reakcí na tento příspěvek Seznamkove komando
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
Cucka píše: strel ten cas aspon odhadem..pokrtim troubu
v navodu se pise cca 10-14h
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
Cucka píše: strel ten cas aspon odhadem..pokrtim troubu
to asi bude záležet na té troubě. Když třeba přijdu ve 4 domů, tak v 9 večer už se tenčí kousky dají degustovat ale vnitřek je měkký.
Jo a během sušení nechat troubu pootevřenou, aby šla ta vlhkost ven
Naposledy editováno 02.10.2014 15:58:44
marinádu jsme používal pdoobnou jak psal Kuba, ale bez whisky, ale dá se různě exopperimentovat, vždy je třeba aby tam nebyl tuk ten žlukne
sušení je pomalé a trouba není ideální - chybí tam odovod vlhkosti, ale sušička se tím když se dá rovnou naložené dost zasere, takže nakonec jsme dělal nejdřív v troubě a pak na dosušení sušička
E: ještě dva recepty:
Jerky1
Jerky2
Naposledy editováno 02.10.2014 16:29:32