Téma: gurmáni sobě
 
18.1.2012 v 22:25
zdarec bando jedna hladová ,
co takhle diskuse na téma dobrý žrádýlko ,ale pouze s fotkama vlastních,vlastnoručně uklohněných výtvorů a to aktuálně uvařených, aby to tady ještě zavonělo...

No nic, já mám hlad až šilhám, tak si jdu nějakej pokus uklohnit ala co dům dá a do 10-ti minut tady máte foto, jsem totiž profesionál ...
Předchozí
1 2
Následující

gurmáni sobě

18.1.2012 v 22:39 | Nahoru | #1
a sakra 3 minuty spoždění...



1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

18.1.2012 v 23:19 | Nahoru | #2
Polhreicha na Tebe všecko smažený, nasáčkovaný kopec, to má být lehká večeře kuchtík nejsu ale něco sem hodím... esteticky nic moc ale chutnalo mě to

chilli con carne



naložená kýta? krokovice? už nevím... chardonnay a topinky zn. co dům dal


burgery



jinak guláš, pokus o pizzu... příští týden se chystám na lososa

2 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

18.1.2012 v 23:19 | Nahoru | #3
točil ním elektromotorek teda ale podílel jsem se na všech ostatních procedůrách



Naposledy editováno 18.01.2012 23:19:57

(reakce na) gurmáni sobě

18.1.2012 v 23:26 | Nahoru | #4
sherm14> si určitě dělal sám proč neuděláte gril?? prodrbete mrak dřeva zbytečně

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

18.1.2012 v 23:35 | Nahoru | #5

Lion píše: Polhreicha na Tebe všecko smažený, nasáčkovaný kopec, to má být lehká večeře kuchtík nejsu ale něco sem hodím... esteticky nic moc ale chutnalo mě to

chilli con carne



no chilli con carne taky neni zrovna dietní, i když vzhledem k tomu jak to člověka vždy protáhne by se to tak dalo brát
máme stejnej sporák

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 00:05 | Nahoru | #6
mari> všecko co jsem dal jsou večeře.... půlku tý pánve a 3 topinky sem sežral za večer a zapil to pullitrem šardoné

a sporákem bych se nechlubil, ten tvůj je na Strahově erární

edit. ale abych teda nedržkoval tak se na něm vaří super akorát rošt nám preventivně vyndali

Naposledy editováno 19.01.2012 00:07:33

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 00:23 | Nahoru | #7
Lion> každopádně je v tobě vidět obrovskej potenciál už dle netradičních jídel i množství, co do sebe nasoukáš, škoda toho roštu, mohlo to bejt ještě zajímavější

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 04:51 | Nahoru | #8
mari> základ je co, Halík?? cooo?? kurva maso, Halík!! maso!! a topinka s česnekem vypadá líp jak suchej chleba

já snad krmim somálskou rodinu nebo co, žeru a na mě to vůbec není vidět posledně sme ve dvou sežrali guláš co měl základ 700 g hovězího na posezení, zbyl mi napotom jeden talíř

Naposledy editováno 19.01.2012 04:52:19

gurmáni sobě

19.1.2012 v 13:05 | Nahoru | #9
to je téma
Krkovička

gurmáni sobě

19.1.2012 v 13:35 | Nahoru | #10
evidentně se spousta lidí ukájí stejně jako já

gurmáni sobě

19.1.2012 v 13:47 | Nahoru | #11
[URL= with [URL=

gurmáni sobě

19.1.2012 v 13:52 | Nahoru | #12
Moje nejoblíbenější poctivej Ondráš [URL=

gurmáni sobě

19.1.2012 v 13:57 | Nahoru | #13
argentinskej
[URL= with [URL=

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:05 | Nahoru | #14
daněk

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:10 | Nahoru | #15



A ještě moučník

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:13 | Nahoru | #16
Chválím a hodnotím kladně, jsem rád že je tu hodně vařenímilných soudruhů
Zvlášť bidlo asi vede co se zpracování týče (v případě lososa chválím i vhodnou přílohu )

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:17 | Nahoru | #17
Jo a něco k pití...

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:19 | Nahoru | #18
Vařím hodně,vařím rád...kurňa,ale abych to všechno fotil...to mě nenuťte.


Naposledy editováno 19.01.2012 14:27:05

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:26 | Nahoru | #19
valibuk> Daněk je luxusní

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:28 | Nahoru | #20
kujva ja z vas dostal hlad

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:32 | Nahoru | #21
PIGO> ta "bábovka" nemáš foto na řezu? co v tom všechno je?

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:34 | Nahoru | #22
a taky trochu sladkeho...

gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:36 | Nahoru | #23
a kdyz uz se zacalo s tema babovkama, tak tu jsou dalsi....

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:36 | Nahoru | #24

Sylwie píše: PIGO> ta "bábovka" nemáš foto na řezu? co v tom všechno je?




Kuřecí stehení řízečky,žampiony,cibule,klobáska,salámek UKLIĎ VE ŠPAJZU A V LEDNICI

2 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:37 | Nahoru | #25
V neděli bude divočák na švestkovej omáčce. Ňam.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:43 | Nahoru | #26

PEPAFJR píše: V neděli bude divočák na švestkovej omáčce. Ňam.


Zítra je pátek,takže do naší hospůdky U Kudrnáče neseme k pivku něco na zub.Tentokrát soused střelil zajocha,JÁ ho upeču,ONI ho v hospodě zežerou.Když nezapomenu,dostanete taky.....fotku.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:47 | Nahoru | #27

PIGO píše: Zítra je pátek,takže do naší hospůdky U Kudrnáče neseme k pivku něco na zub.Tentokrát soused střelil zajocha,JÁ ho upeču,ONI ho v hospodě zežerou.Když nezapomenu,dostanete taky.....fotku.


To bych nežral. Protože kolem Aše jsou zajoši jedovatý.

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:49 | Nahoru | #28

PEPAFJR píše: To bych nežral. Protože kolem Aše jsou zajoši jedovatý.


Houby,náckové nám je pěkně krmí a potom expedujou do honitby.

(reakce na) gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:51 | Nahoru | #29

PEPAFJR píše: To bych nežral. Protože kolem Aše jsou zajoši jedovatý.


To vy je tam máte radioaktivní

1 reakcí na tento příspěvek gurmáni sobě

19.1.2012 v 14:52 | Nahoru | #30
předkrmeček
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist