Vermeulen a Lascorz opět v sedle

Jako první začal letos testovat tovární superbikový tým Kawasaki a sice na malajsijském okruhu Sepang Circuit. Kromě továrního týmu se tohoto vícedenního testu zúčastní i stáj Pedercini.

Za tovární superbikový tým Kawasaki se na trati včera objevili po dlouhých měsících přestávky zaviněné zraněním Australan Chris Vermeulen a Španěl Joan Lascorz, stejně jako jejich týmový kolega Tom Sykes a nový testovací pilot této továrny Katsuaki Fujiwara. Pro Australana Chrise Vermeulena (na snímku vlevo) to bylo první svezení v sedle motocyklu po jeho pádu ve druhé brněnské jízdě, naopak jeho mladší španělský týmový kolega Joan Lascorz (snímek vpravo) utrpěl své těžké zranění během závodního víkendu supersportů na britském okruhu Silverstone. A co je ještě zajímavé, jako odměnu za své vítězství ve 44. ročníku Grand Prix Macau dostal včera příležitost testovat tovární motocykl Kawasaki Ninja ZX-10R i Brit Stuart Easton.

Kontingent jezdců na motocyklech Kawasaki je od včerejška v Sepangu opravdu obrovský, nechybí totiž ani piloti už zmiňované stáje Pedercini s Italem Robertem Rolfem (snímek vlevo) a ex-mistrem světa stopětadvacítek Gaborem Talmacsim z Maďarska (na snímku vpravo). Přítomni testování jsou také tři jezdci na stockových litrových motocyklech: Italové Marco Bussolotti a Leandro Mercado a Australan Bryan Staring. 

Ze  včerejšího prvního dne testování nebyly uvedeny žádné časy, tedy ani ty neoficiální. Důvodem bylo i špatné počasí během odpoledne, takže třeba "Talma" na okruh vůbec ani nevyjel.



 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist