Ultimátum Talmacsimu

Sedmého února bude tým Ten Kate Honda kompletovat veškerý materiál k odletu do Austrálie. A do té doby má ještě Gábor Talmacsi čas, rozhodnout se, zda za tento tým pojede letošní supersportový šampionát.

"Těsně předtím je ultimativní deadline, kdy se Gabor Talmacsi musí u nás ozvat, zda tuto sezónu pojede za náš tým. Pokud ano, tak musíme pro něho vybudovat zvláštní infrastrukturu, a s hodně dobrým personálem. Gábor je tak dobrým pilotem, že mu nemůžeš dát jen tak někoho. Mám z toho docela bolení břicha", říká na toto téma týmový šéf Ronald Ten Kate, který si dovede představit vedle Foreta a Marina ještě třetího pilota, ovšem zcela odděleně.

Samotný "Talma" už několikrát prohlásil, že superbiky jet nechce, to prý raději bude dělat testovače. Ovšem nabídka od Ten Kate je úplně něco jiného: "Chci jet takový motocykl, kdy budu mít šanci na vítězství a proto jsem odmítl nabídku od Pedercini Kawasaki - nechci jen vidět skupinu závodníků ze zadu. Ale s Hondou týmu Ten Kate v supersportech mohu být i mistrem světa", řekl na toto téma maďarský exmistr světa.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist