MS Superbike – pátek v Sepangu

Kapitoly článku

Superbike – volný trénink (2)

Páteční program světového šampionátu produkčních motocyklů uzavřel na okruhu v Sepangu druhý volný trénink třídy Superbike. V něm dokázala většina jezdců superbikových motocyklů zrychlit, ale třebaže to neplatilo pro Marca Melandriho (Aprilia Racing Team) s Tonim Elíasem (Red Devils Roma), oba zůstávají v kombinaci prvních dvou tréninků v TOP3.

Jediný Sylvain Guintoli (Aprilia Racing Team) dokázal v odpoledním tropickém tréninku zajet vůbec nejrychlejší kolo dne 2'05,096 sekundy a posunout se do čela výsledné tabulky jak druhého tréninku, tak kombinace časů obou pátečních jízd. Na druhém místě byl v pátek odpoledne Davide Giugliano (Ducati Superbike Team) a na třetí příčku se s časem 2'05,283 sekundy posunul Tom Sykes (Kawasaki Racing Team).

Z jezdců kategorie EVO zajel nejrychleji Leon Camier (BMW Motorrad Italia SBK) dvanáctým časem 2'06,898 sekundy. David Salom (Kawasaki Racing Team) je třináctý, Niccoló Canepa (Althea Racing) šestnáctý. Sedm minut po zahájení druhého tréninku havaroval ve třinácté zatáčce čtyřicetiletý Američan Aaron Yates (Team Hero EBR) a čas z dopoledního tréninku si nestačil zlepšit, takže zůstává poslední, sedmadvacátý v pořadí.

Harmonogram víkendu v Sepangu.

Superbike World Championship - volný trénink (2)
31°C, dráha suchá, 41°C, vlhkost: 70%
FIM Superbike_FP2.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist