Klaffi Honda po testech

Tým Klaffi Honda absolvoval na konci minulého měsíce testy ve španělské Cartageně, kterých se zúčastnil v plném složení, tedy již i s Pierfrancesco Chilim.

Poslední dva lednové dny absolvoval rakouský tým Klaffi Honda testování na rakouském okruhu Cartagena. Na této zprávě by nebylo až tak nic významného, vždyť je období usilovných testů, zajímavé však je, že tým rakouského Mistra světa sidecare Klause Klaffenböcka poprvé představil italského jezdce Pierfrancesca Chiliho v sedle litrové Hondy CBR. Legendárního Chiliho doplnil při testech v Cartageně i jeho týmový kolega Max Neukirchner, jenž za Chiliho dosaženým časem zaostal o pouhých 0,6 sekundy. Za tým Klaffi Honda již v Cartageně testoval i Tatu Lauslehto, který pojede Mistrovství Světa Supersport.
Pier Francesco Chili
První test s novým motocyklem byl opravdu dobrý. V Cartageně jsem ještě použil standardní motor, v Kataru budu již tvrdě jezdit se závodním motorem.
Max Neukirchner
Je ohromné spolupracovat s Frankie Chilim. Fireblade týmu Klaffi Honda je vynikající, ale já jsem teprve začal s touto motorkou jezdit. Potřebuju ještě trochu s tímto motocyklem testovat, až poté ho budu znát důvěrněji.
Tatu Lauslehto
Motocykl Honda CBR 600RR týmu Klaffi Honda je perfektní. Dokonce jsem zde zajel svůj nejlepší čas na jedno kolo – o 0,5 rychlejší než můj nejlepší čas, který jsem zde dosáhl vloni při Mistrovství Evropy. Zcela nové jsou pro mne tlumiče Showa, ale jsou nejlepší, jaké jsem kdy měl.
Klaus Klaffenböck (manažer týmu)
V Cartageně jsme odvedli hodně dobré práce. Teď pokračujeme v závodě s časem. Do prvního závodu v Kataru nám zbývají již pouhé tři týdny. Motivace jezdců i celého týmu je ohromná, jsem si jistý, že v Kataru můžeme dosáhnout špičkových výkonů.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist