Ježek si cestou do Assenu zatrénoval na Mont Ventoux

O nadcházejícím víkendu je v Assenu na programu čtvrtý podnik sezony mistrovství světa superbikových motocyklů. Součástí prestižní kategorie superbiků WorldSBK je brněnský závodník Ondřej Ježek, který závodí s Yamahou týmu Guandalini Racing.

Po šesti závodech sezony má Ondřej Ježek jeden jediný bod, což není nic s čím by mohl být spokojený. A ani není, je to závodník, který chce bojovat o body a především o pozice mnohem blíž alespoň první desítce. Assen je okruhem, který mu sedí a jak on sám věří, dokáží teď všechnu smůlu s nedostatky překonat a dojet si pro zajímavý výsledek.

Cestou ze španělské Aragonie si Ondra zlepšil náladu výjezdem na Mont Ventoux, třebaže to bylo v rámci tréninku na silničním kole. „Pořád kolem toho jezdíme, ale až letos mě napadlo vzít si kolo a dlouhou cestu ze Španělska do Holandska rozpůlit tréninkem. Je teprve jaro a člověk nemá moc najeto, tak to trochu bolelo. Ale byla to jinak nádhera!“ popsal Ondra úterní výšlap na legendární větrnou horu, která zpravidla rozhoduje vývoj Tour de France.

„Do závodu v Assenu jdu s čistou myslí. Veškeré neúspěchy letošní sezóny bych rád nechal za sebou a začal od nuly. Assen mě baví, Assen mi jde, takže doufám, že to konečně prolomíme a trochu si zazávodím,“ dodal odhodlaně brněnský závodník.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Foxx5 přispěl 0.5 Kč
VIZI přispěl 0.5 Kč
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist