Je spuštěna tipovací soutěž WSBK 2023

Je spuštěna tipovací soutěž na výsledky závodů třídy WSBK v rámci MS superbikových motocyklů – MOTUL FIM Superbike World Championship 2023. Hraje se o pohár pro nejlepšího tipaře sezony plus zajímavé ceny.

Tipujeme na výsledky dvou hlavních závodů královské kubatury WorldSBK. Ty se jedou každý závodní víkend v sobotu (závod 1) a v neděli (závod 2). Tipujeme pouze na dva hlavní závody, nedělní sprint Tissot Superpole Race není součástí tipovačky! Celkem máme možnost vložit pět tipů na pořadí a vyhodnocení jejich správnosti je vždy v pondělí dopoledne. Tipuje se na stálé jezdce třídy WorldSBK, jezdci na divokou kartu nejsou součástí tipovací soutěže.

V podzáložce “Tipovačka“, která je standardní součástí menu nabídky jednotlivých motocyklových disciplín sekce SPORT, můžeme po jejím otevření vidět aktuální seznam jednotlivých závodů s možností přímého vložení vašich tipů a tabulku průběžného hodnocení jednotlivých tipujících.

Jak na to?

Pro účast v tipovačce je nutná registrace na Motorkáři.cz. Následně po přihlášení máte možnost ve své administraci tipovat výsledky na pořadí jednotlivých jezdců v cíli daných závodů. V případě WSBK 2022 je možnost tipovat na dva hlavní závody daného podniku. Můžete tedy nastavit až pět tipů na pořadí, počkat si na výsledky prvního klání a pak tipovat druhý hlavní závod víkendu, a nemusí to být zákonitě jen pořadí 1-2-3-4-5.místo.

Vyhodnocení:
Vyhodnocení probíhá tak, že za shodu jsou 3 body, chyba o jednu pozici je za 2 body a chyba o dvě pozice je za 1 bod.

Příklad:
Tip na výsledek závodu: 1. Jonathan Rea; 2. Toprak Razgatlioglu; 3. Scott Redding; 10. Álvaro Bautista; 12. Oliver König

Výsledek závodu: 1. Toprak Razgatlioglu; 3. Scott Redding; 5. Jonathan Rea; 10. Álvaro Bautista; 11. Oliver König

Bodový zisk za tip je vypočten následovně – 0+2+3+3+2= 10 bodů

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist