FOS letos v Brně zanechá fialovou stopu

Přijedeš o víkendu do Brna? Pokud si všímáš reklamy v rádiu nebo na různých plakátech, asi je ti jasné, že se jejich tvůrci lépe vyznají ve svých mindrácích než v českém silničním motocyklovém sportu. A vadilo nám to snad loni? Kuba 96, ani ultradomácí Ondra 69 propagaci nepotřebují. Kuba přece ani loni nebyl na plakátu a přesto byla díky mnohým z vás ta největší 96 v Brně na céčku dobře vidět. Koneckonců měla přes sedmdesát metrů čtverečních. Ve světové superbikové sérii mají navíc čeští fanoušci jednu velkou výhodu, protože stačí vyměnit pořadí číslic a z českého superbikera je český štokař a naopak.

Je hezké vidět, že nosíte FOStrika jen tak ven, nebo i na motoakce, které bezprostředně nesouvisí s FOS, Kubou nebo Matesem. Letos v Brně ale můžeš udělat něco navíc tím, že svůj oděv doplníš fialovou drobností. Může to být čepice, šátek, cokoli viditelného. Netýká se to jen okruhu a jeho nejbližšího okolí. Až v pátek nebo sobotu večer potkáš v centru Brna kohokoli ve fialovém nestyď se mu říct: ahoj nebo stále více užívané FOS! Auto s fialovou stužkou na anténě, bude určitě vybízet k zamávání - nechceme navádět k porušení zákona, takže k zablikání nebo zatroubení vás nemůžeme nutit. Stužky připravené k připnutí na oděv budou mít naše holky v sobotu a neděli k dispozici také na okruhu a tam si je určitě rychle najdeš.

Vyzvedni si u FOS holek stužku a vyžádej kupón, pak se s připnutou stužkou a viditelným číslem na kupónu vyfoť tak, aby byla vidět tvá tvář. Když nám pak fotku pošleš na petr@fansofsmrz.cz, bude e-mailová adresa, ze které přijde tato fotka, zařazena do losování o ceny z našeho FOShopu a na vylosované e-mailové adresy bude zaslán certifikát opravňující k odběru ceny. Losovat se bude 1x Special Components & Beyond - SCB pastorek, 5x FOS triko dle výběru a aktuální dostupnosti, 5x lanyard - klíčenka na krk. Pravidla jsou přiložena v souboru u článku.

A ještě něco... vezmi si českou vlajku, aby jich na céčku bylo vidět co nejvíce.

FOS letos na brněnském víkendu zanechá fialovou stopu!

pravidla_StuzkaBrno2012.pdf 33.32 KB
Violet_FOSprint.PNG 3.74 KB

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist