Zajímavosti od rychlých motorek

Tři krátké zprávy, které se samozřejmě týkají silničních závodů motocyklů.

Tři rychlovky ze světových webu:
- Mick Doohan si oblékne kombinézu Barryho Sheeneho a v neděli na Nortonu Manx, který byl oblíbeným strojem zemřelého Barryho, několikrát objede čestné kolo na okruhu Phillip Island. Barry Sheene z Londýna, který zemřel na rakovinu, po skončení své jezdecké kariéry zvolil za místo svého domova právě Austrálii, kde vlastnil dům v Brisbane. - Informační CD Rom organizátorů Grand Prix Quataru nejenže obsahuje virtuální pohled na budující se okruh, ale také informace o pohybu v této exotické zemi. Organizátoři již nyní upozorňují, že nikdo nesmí do jejich země přivézt žádný alkohol včetně šampaňského, dámy by měly nosit dlouhé rukávy, žádné krátké sukně a průhledné šaty, zatímco u muži by neměli nosit lehká tílka a kraťasy.
"Veru naozaj čudná stratégia bossou Grand Prix", kteří zřejmě toto neuvážili. Asi bude zajímavý pohled na startovní rošt, kde neuvidíme slečny v přiléhavých sukýnkách, ale "těžkotonážně" oděné mahuleny!"
- Americká naděje motocyklového sportu a vítěz letošní AMA Formula Xtreme, Texasan Ben Spies, havaroval včera při testech litrové Suzuki GSX-R1000 na okruhu Daytona International Raceway. V rychlosti 186 MPH (cca 297 km/h) praskla na konci cílové rovinky Spiesovi pneumatika. Z havárie sice Spies vyvázl bez zlomenin,. Přesto byl ihned odvezen do nemocnice, kde mu dnes byl na četné odřeniny implantován kožní štěp. Spies má vážné odřeniny na rukou, nohou a .... místě kde se tělo dotýká porcelánu při provádění nutné potřeby.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist