TZ týmu Elit Grand Prix

GRAND PRIX POLINI DE FRANCE - První kvalifikační den týmu Elit Grand Prix Racing.

Po závodě v Jerezu se tým přesunul do Brna, kde v rámci „Honda dne“ proběhlo testování. Bohužel počasí nebylo příznivě nakloněno a především foukal velmi silný vítr, který znemožňoval zajíždět dobré časy.
Dalším programem týmu byl závod Mezinárodního mistrovství Německa na Sachsenringu s cílem otestovat tuto trať, kde se pojede také jeden ze závodů GP. Thomas Lüthi si po smolném úvodu sezóny trochu spravil chuť vítězstvím v tomto závodě způsobem start-cíl a i časy jen o chloupek horší než loňské při závodě GP naznačily, že se Thomas dostává více do pohody. Druhý pilot týmu Dario Giuseppetti dojel v tomto závodě na 2. místě, když špatně odstartoval, ale postupně ujel svým soupeřům a cílem projel jen 2 sekundy za Thomasem.
V dnešním dopoledním volném tréninku GRAND PRIX POLINI DE FRANCE zajel Thomas Lüthi 15. nejrychlejší čas a druhý pilot týmu ELIT Grand Prix Racing Dario Giuseppetti 21. čas. Thomasovi navíc naměřili vůbec nejvyšší top speed z celého startovního pole ve volném tréninku - 216,4 km/h.
V odpoledním kvalifikačním tréninku se Thomas zlepšil o 0,3 vteřiny a výsledným časem 1’45,067 obsadil 17. místo. Dario se zlepšil o 0,8 vteřiny a dosáhl času 1’45,590, který znamenal 24. příčku.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist