Tipovačka

Zahájeno nové kolo tipovačky. V týmu Yamaha Kurz zřejmě nastoupí místo zraněného Jardy Huleše italský jezdec Christian Pistoni.

Vyhodnocení víkendové tipovačky na Misano a Hradec Králové provedu až zítra, ale již dnes můžete tipovat závody o dalším víkendu, kterým samozřejmě dominuje Grand Pri v Assenu. Na co tedy tentokrát tipujeme?
Tipujeme vítěze závodu Grand Prix v Assenu a to klasicky všechny třídy (vítěze 125, 250 a MotoGP). Dále tipujeme přesné umístnění Kuby Smrže a Jardy Huleše, který ovšem stále nemá potvrzený start a tak nevím zda pojede.
Dnes po závodech v Hradci jsem telefonicky mluvil s manažerem týmu Yamaha Kurz panem Josefem Liškou, který mi sdělil, že Jarda Huleš jde zítra na lékařkou kontrolu, po které se uvidí, zda pojede v Assenu. Pokud nebude moci Jarda nastoupit, v týmu ho tentokrát nahradí italský jezdec Christian Pistoni, jehož start je podle Pepy Lišky na 95%, což samozřejmě odpovídá rozsahu zranění Jardy. Do závodu Grand Prix se musí nastupovat ve 100% zdravotním stavu, aby jezdec mohl podat ten nejlepší výkon. Všichni si jistě přejeme na startu Jardu Huleše, ale zdraví je v těchto chvílích přednější.
Dále budeme tipuvat přesná umístnění Igora Kalába a Václava Bittmana a závodě Mistrovství Evropy třídy 125 ccm, který se jede taktéž na okruhu v Assenu (v pátek). Stejný šampionát, ale třída 250 ccm, což znamená, že tipujeme přesné umístnění Michala Filly, Lukáše Peška a Radomila Rouse (jede se v sobotu).
Na okruhu Albacete se koná další závod MS Endurance a tak tipujete za 50 bodů přesné umístnění týmu KFM Herber Endurance, kde startuje také náš Michal Bursa.
No a poslední je další kolo AMA Pro Racing, kde tipujeme opět vítěze závodů AMA Superbike (tentokrát se jede pouze jeden závod), AMA Supersport, AMA Superstock, Formula Xtreme a AMA 250 GP. Šampionát AMA Pro Racing se tentokrát koná na minnesotském okruhu Brainerd.
Pokud něčemu nerozomíte - zeptejte se!
Hodně štěstí.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist