Spokojenost u Ducati Marlboro

Oba jezdci továrního týmu italské Ducati jsou po testech v Malajsii a Austrálii spokojení s novým strojem.

Vývoj nového motocyklu Ducati Desmoseici D16 GP4 byl prvořadým cílem testů jezdců boloňské továrny, kteří se dnes během třetího dne testování na okruhu Phillip Island v Austrálii snažili nalézt co nejlepší nastavení svých motocyklů. Hledání toho nejoptimálnějšího nastavení dostalo prioritu před získáním rychlého času, přesto dokázali Loris Capirossi i Troy Bayliss zajet vynikající výsledek i v porovnání časových hodnot s ostatními účastníky tohoto velkého testování. Tým Ducati Marlboro se nyní vydá nazpět na evropský kontinent, kde ve dnech 6. - 7. března absolvuje další test na okruhu Valencia ve Španělsku.
Loris Capirossi
S dnešním testováním jsem docela spokojený. Nejrychlejší kola jsem zajel ráno, chvíli po poledni jsem trochu ztratil dobrý pocit z předku motocyklu, ale již je to zase v pořádku. Během posledních dvou týdnů jsme učinili velký pokrok. GP4 je nový motocykl a již mi dává mnoho uspokojení, a to i přestože je teprve na začátku svého vývoje.
Troy Bayliss
Jsem spokojený s prací, která se mi podařila zejména ráno. Testoval jsem mnoho různých nastavení, ale stále jsem ještě nenašel to správné pro 16,5" přední kolo. Během šesti dnů testování jsme udělali mnoho práce. Moje časy sice nejsou takové, jaké jsem chtěl, ale to nebylo nejdůležitější v této části přípravy. Tyto testy byly zaměřené na vývoj motocyklu a nalezení nejlepšího možného nastavení stroje.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist