Repsol Honda

V továrním týmu japonské Hondy bylo po závodě MotoGP na okruhu Catalunya velké ticho, nikdo nevěřil, že tým dopadl tak špatně. Naposled v Estorilu v roce 2001 tento tým neměl jezdce na bodované pozici.

Nicky Hayden (nedokončil závod - poruchu)
Jsem hodně zklamaný. Dnes ráno jsem vyjel na použitých pneumatikách, abych si zvykl na podmínky závodu a vše vypadalo opravdu pozitivně. Celý víkend jsem měl problém na začátku tréninků a v závodě to byla pohroma. Nemohl jsem se rozjet a najednou jsem byl v polovině startovního pole. Během závodu motocykl vypadal, jako kdyby ztratil výkon, také jsem si na čelním plexi všiml nějaké tekutiny. Myslím, že to byla voda, protože když jsem nakonec zastavil, tak jsem měl proražený chladič. Domnívám si, že to způsobil nějaký kamínek. Rozhodně jsem z toho, že jsem opět nedosáhl nějaký výsledek, hrozně zklamaný. Doufám v příští závod.
Alex Barros (nedokončil závod - havárie)
Měl jsem dobrý start a v prvních kolech jsem bojoval s Tamadou a Maxem. Motocykl vypadal dobře, nastavení nebylo špatné. Zvládl jsem je oba předjet a věřil jsem, že dokážu zlikvidovat odstup od vedoucích jezdců. Čekal jsem na konec závodu, kdy jsem chtěl využít tvrdší separace pneumatik Michelin, které měly být po dvaceti kolech dobré. Byla to jediná pneumatika za celý víkend, která vypadala, že pro mě bude pracovat. V kvalifikaci jsem měl hodně problémů. Do závodu jsem nastoupil s motocyklem připraveným jak nejlépe jsem uměl. Nakonec jsem nedostal žádné upozornění a jen jsem najednou upadl. Kladná stránka na celé záležitosti je to, že jak zde, tak v Mugellu jsem byl již více konkurenceschopný než na začátku sezóny. Nyní chci bojovat o první řadu a dobrý výsledek v závodě. Vůči mému týmu se cítim špatně, oni odvedli velkou práci a já je zklamal.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist