Nové kolo Tipovačky

Vyhlášení dalšího kola tipovací soutěže. Vyhodnocení uplynulého kola stejné soutěže.

V sekci SOUTĚŽ naleznete aktuální pořadí tipovačky, pokud jsem vám omylem zapomněl připočítat nějaký ten bodík, dejte vědět a já ho doplním. Výsledky závodů naleznete v pravém sloupci na hlavní stránce nebo ve stejném sloupci v sekci Výsledky (Aktuální výsledky)
V novém kole tipovačky se soustředíme na první závod Grand Prix ve Welkomu a na závody WSBK v italském Misanu. Nejprve tedy Welkom.
Tipujte vítěze závodu třídy 125, 250 a MotoGP. Dále tipujte přesné umístnění našeho Lukáše Peška v závodě třídy 125 ccm a také Jakuba Smrže v závodě třídy 250 ccm.
V italském Misanu pokračuje šampionát WSBK. Tipujte tedy vítěze sobotního superbikového Superpole a vítěze obou závodů třídy Superbike (POZOR: nutno rozlišit vítěze prvního a vítěze druhého závodu). Dále tipujte vítěze závodu třídy Supersport a Superstock. Tipujte také přesná umístnění našich jezdců. Kolikátý tedy dojede Jiří Mrkývka v závodech třídy Superbike a dále tipujte kolikátý dojede Tomáš Mikšovský a Matěj Smrž v závodě třídy Superstock. Tipujte také přesné umístnění Slováků Libora Bučeka a Jaroslava Černého, ale i Španěla Alexe Martineze (všichni Superstock).
Konec tipování pro všechny závody je v pátek v 9:00 hodin.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist