Kevin Schwantz na TT Isle of Man

Suzuki GB oznámila, že bývalý mistr světa 500 ccm Kevin Schwantz bude jedním z hostů stého ročníku Tourist Trophy na Ostrově Man.

Kevin Schwantz bude oficiálním hostem Suzuki a zúčastní se mnoha prezentačních akcí. Mistr světa z roku 1993 bude na TT Isle of Man společně s Japoncem Itohem, což je jediný pilot ze země vycházejícího slunce, který na Manu dokázal zvítězit. Itoh se na stém ostrovním závodě dokonce projede po okruhu, což bude v pátek 8. června 2007, kdy se aktivně zúčastní přehlídky šampiónu. Jízdu uskuteční pochopitelně na stroji Suzuki 50 ccm, se kterým v roce 1963 na Manu triumfoval.
"TT bude velmi zvláštní událost pro všechny, kteří se okolo tohoto závodu pohybují," řekl generální manažer Suzuki GB pan Steve Callahan. "Plánujeme uskutečnit týden, který si naši zákazníci a obchodníci budou navždy pamatovat. Vedle závodů budeme také organizovat akci s názvem „Suzuki neděle“, kdy 3. června přivítáme všechny zákazníky na dnu oslav a zábavy pořádaném na golfovém hřišti hotelu Castletown."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist