Kalendář Northern Talent Cupu pro rok 2024

V příštím roce jezdci pojedou s motocykly Honda a na pneumatikách Pirelli celkem čtrnáct závodů v sedmi kolech sezony série Northern Talent Cup 2024. Závody budou součástí závodních víkendů světových šampionátů MotoGP™, WSBK a mezinárodního mistrovství Německa IDM. Závodní pole NTC uvidíme v České republice na okruhu Most během červnového podniku IDM.

Sezonu odstartuje začátkem dubna testování v Oscherslebenu. První závody se jedou ve druhé polovině dubna na okruhu TT Assen v rámci víkendu WorldSBK. Začátkem května se společně s IDM závodí na Sachsenringu a na přelomu měsíce v Oscherslebenu a následně v červnu na Autodromu Most. Podruhé se jezdci NTC objeví na Sachsenringu společně s MotoGP™ jako součást Velké ceny Německa. Druhý podnik sezony v Assenu je tentokrát po boku IDM a finále sezony 2024 bude poprvé na Nürburgringu.

Pátým jezdcem celkového hodnocení letošního ročníku NTC byl Filip Novotný, jenž bude v roce 2024 závodit s týmem Jakuba Smrže Accolade Smrz Racing BGR ve světovém šampionátu WorldSSP300.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist