Jak to vypadá s Česílkem???

Můj spolupracovník Wlada1.3.9. navštívil Lukáše Peška, aby zjistil co vlastně Česílko dělá v těchto dnech a aby alespoň trochu uvedl na pravou mírů všechny fámy okolo Lukáše.

Lukáš má přes zimu konečně trochu více času na školu a studium, zčehož má samozřejmě velikou radost…….. v současné době je na praxi a dvakrát týdně se chodí povinně v odpoledních hodinách učit angličtinu, protože až ten svět vyjde, a věřme že to bude otázka ne let, ale měsíců, bude ji pro komunikaci s mechaniky a celým realizačním týmem potřebovat. Jinak chodí často plavat, běhá a cvičí aby byl na nadcházející sezónu, ať už bude jezdit kdekoliv, patřičně připraven.
Původně vše vypadalo naprosto skvěle, i když věřím, že mnozí z Vás na to měli názor odlišný. Nabídka týmu Semprucci a továrny Malaguti, byla opravdu zajímavá, z devíti milionů klesl požadavek dokonce na „pouhých“ sedm a půl, s tím, že by smlouva byla podepsána na tři roky. Bohužel k podpisu z blíže nespecifikovaných příčin, které byly na české straně nedošlo.
Poté přišla šance jet za tým ADAC Sachsen na stroji Aprilia, posléze však německému týmu nebyla udělena licence pro nadcházející ročník GP125 a tak nezbylo než poděkovat a jít hledat jinam….
V současné době je ještě jistá šance naskočit do kolotoče GP již v letošní sezoně, jak se říká na plný úvazek, ale Lukáš si rozhodně příliš nadějí dělat nemůže. A tak mu nejspíš nezbyde jiná možnost, než naskočit opět do kolotoče závodů Mistrovství evropy a našeho, respektive německého mistráku (stejný stroj jako měl loni) a čekat na příležitost v některém týmů z MS.
Držme Lukáši Peškovi palce a věřme že to nějak vyjde.
Článek napsal a informace z Česílka vytáhl můj věrný spolupracovník Wlada1.3.9..

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist