Další zprávy okolo Daijira Kata

Světové agentury nezahálejí a již začaly produkovat další zprávy okolo japonského pilota Daijira Kata jenž po dnešní havárii skončil v bezvědomí uprostřed okruhu Suzuka.

"Vítězství v tuto chvíli neznamená nic a všechny moje myšlenky jsou s Katem", řekl na adresu japonského jezdce Daijira Kata vítěz úvodního závodu Valentino Rossi jenž již včera označil okruh za nebezpečný.
Z dalších zpráv okolo japonského sympaťáka stále není známé jak k celé nehodě došlo, jen se prozatím blíže začíná spekulovat o zranění v oblasti hlavy jak bylo dříve uvedeno. Mělo by se jednat o krk. Spekuluje se, že Kato se těsně před havárii otáčel doleva.
"Se zraněním Kata není tohle pro mě velký den", řekl naopak třetí v cíly Loris Capirossi.
"Naše problémy v závodě jsou slabé proti tomu co se stalo Daijiru Katovi", řekl zase Davide Brivio jehož jezdec se zranil již v prvním pátečním volném tréninku. Šef týmu Fortuna Yamaha dále naznačil, aby jezdci a ostatní lidé nekritizovali okruh dokud nebudou všechny havárie náležitě vyšetřené. "Nebyl to dobrý víkend na zranění, ale bylo by příliš snadné kritizovat nyní někoho a to ještě před tím než vyšetříme proč se vše stalo", říkal Brivio. Pravda je taková, že ihned po závodě třídy MotoGP údajně mnoho jezdců začalo poukazovat na velké množství zranění během tohoto víkendu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist