Bossovi postřehy

Postřehy ze závodu třídy 250 ccm pro vás připravil Bosso.

* Rolfo jako cyklista
Roberto Rolfo behem zavodu nezapomel na svuj drivejsi sport a dokazal v souboji o druhe misto s Manuelem Poggialim, ze ne nadarmo byl juniorskym mistrem Italie v cyklistice, coz v teto zemi je rozhodne znacka vysoke kvality. Jezdil za tovarnim jezdcem Aprilie radu kol doslova v "cyklistickem haku" a v zaveru ho klasicky prespurtoval. Proste, co se v mladi naucis, pozdeji jako kdyz najdes. A cyklisticke zavody se vetsinou rozhoduji ve spurtech.
* Bridgestone i v teto tride
Japonska pneu firma Bridgestone se pomalu dere i do "nasi" tridy. Zatimco ve svete ma stale jeste Dunlop monopol, v japonskem mistrovstvi a i nyni v Motegi jeli oba nejlepsi Wild-Card piloti, Yuki Takahashi a Hiroshi Aoyama na Bridgestonkach a ne zrovna spatne, 4. a 5. misto hovori za vse. A take v japonskem sampionatu jsou oba dva hodne vpredu.
* Zradna cyklistika
Prekvapivy vitez z Assenu a 6. muz prubezneho poradi Anthony West travil volny cas mezi GP Brazilie a GP Pacifiku doma v Australii. A venoval se kondici tak vazne, ze se pri treninku na MTB kole tak vazne zranil na noze, a bolesti byly tak silne, ze v treninku jezdil velmi vzadu (az 23. misto) a v samotnem zavode musel vzdat.
* Yamaha chce investovat vice penez
Sef tymu Yamaha, Hermann Kurz, navstivil osobne Japonsko, aby s predstaviteli tovarny Yamaha dojednal vetsi podporu tovarny. A ti slibili, ze Matsudo si rozhodne za sve vysledky zaslouzi vetsi podporu tovarny, takze jsou napriklad naplanovany na pristi rok i testy ve vzduchovem tunelu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist