Autogramiáda v Brně

V pondělí 15. 12 se v Brně uskuteční autogramiáda předních motocyklových jezdců naší silnice. Účast přislíbili takové hvězdy jako jistě jsou Jakub a Mates Smržové, Jiří Mrkývka, Igor Kaláb, Radomil Rous nebo Lukáš Pešek.

Autogramiáda při příležitosti uvedení publikace „Mistrovství světa motocyklů – 2003“ se uskuteční 15. 12. 2003 v „Knihkupectví – Jiří Šedivý“, Masarykova 6, Brno v 15.00 Účast přislíbena ze strany Jiřího Mrkývky, Igora Kalába, Jakuba Smrže, Matěje Smrže, s velkou pravděpodobností se dále zúčastní i Radomil Rous a Lukáš Pešek.
V šestém ročníku publikace MISTROVSTVÍ SVĚTA MOTOCYKLŮ - ročník 2003 – která přichází znovu na náš knižní trh, se opět dočtete podrobně o průběhu sezóny nejvýznamnějších seriálů silničních motocyklů - GRAND PRIX a Mistrovství světa třídy superbike a supersport. Dále se kniha krátce věnuje světovému šampionátu sidecarů, evropskému šampionátu superstocků, šestihodinovému vytrvalostnímu závodu MS Endurance v Brně a národním šampionátům České republiky a Německa.
Texty jsou tradičně v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní částí knihy tvoří velké množství barevných fotografií. Kniha formátu 22,5 x 31,5 cm má opět 208 stran.
Knihu si můžete objednat :
- na dobírku na adrese FOTO REJDA, Hraničky 10, 625 00 BRNO
- telefonicky na čísle 547 241 881
- na E-mailové adrese: fotorejda@volny.cz
Cena publikace je 450 KČ + poštovné.
Při platbě složenkou na adresu firmy předem je poštovné zdarma.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist