Alex Barros prece jen na Honde ?

Co muze mit spolecneho odchod Alexe Barrose od Yamahy k Honde s dalsi karierou Franca Battainiho ?, to vse se dozvite v nasledujicim clanku !

Pojede prece jen Alex Barros na Honde ? Jak dnes uverejnila holandska tiskova agentura www.wanadoo.nl/moto-gp, kdyz citovala Davida Brevia (sef oficielniho tovarniho tymu Yamahy), tak zavodni oddeleni japonske tovarny Yamaha uz do budoucnosti vubec nepocita se sluzbami brazilskeho pilota Alexe Barrose. Porad ovsem jeste zustava otevrena otazka castky ca 3 milionu dolaru, na tuto sumu ma totiz brazilsky jezdec podepsanou smlouvu na tento rok s tymem Yamaha - Gauloises.
Misto neho by totiz mel ve francouzskem tymu Gauloises, sefa Herve Poncherala, jet v sezone 2004 v teto staji bud francouzsky pilot Sylvain Guintoli (zatim nominovany, a Dornou a IRTA odsouhlaseny, za tym Campetella Aprilia Racing do kubatury 250 ccm), nebo dosavadni japonsky testovaci jezdec Norick Abe.
Krome toho ale take proniklo na verejnost, ze by uradujici mistr sveta kralovske kubatury Valentino Rossi, mel testovat svuj novy pracovni "nastroj", tedy Yamahu M1, jeste pred oficielnimi testy v Sepangu (24.-26.ledna), a to nekdy v terminu po 15. lednu na nejakem (doposud blize nespecifikovanem) okruhu v Australii.
K eventuelnimu startu Sylvaina Guintoliho v kralovske kubature MotoGP se ale vaze jeste jedna dosti zajimava zprava, tentokrate prevzana z italskych medii.
31-lety vynikajici italsky jezdec Aprilie z Brescie, Franco Battaini (vloni trikrate na podiu), ktery v lonskem roce skoncil jako nejlepsi privatni jezdec kubatury 250 ccm, a to na celkovem sestem miste (kdyz tim potvrdil sve umisteni z roku 2002), nema doposud, krome ustniho slibu sefa tymu Campetella Racing, nic konkretniho v ruce! A tak ackoliv konci termin druheho kola oficielnich prihlasek do Grand Prix 2004 uz 9. ledna, tak je doposud nejlepsi privatni jezdec Aprilie a vubec cele teto kubatury, bez smlouvy na rok 2004, a nebyl ani svym tymem predbezne nominovan.
Ovsem s eventuelnim prichodem Alexe Barrose k Honde, dale s tim spojenym odchodem Sylvaina Guintoliho od Campetella Racingu k tymu Gauloises (coz se jevi velmi pravdepodobne vzhledem k tomu, ze Gauloises je francouzska cigaretova firma a Sylvain Guintoli by se tak mohl stat "francouzskym nastupcem" exmistra sveta Oliviera Jacqueho), by se pro Itala znovu uvolnilo misto v tymu Campetella Racing, nebo snad napriklad pro naseho Radomila Rouse ...!?

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist