Aktualizace serveru

V posledních týdnech proběhla aktualizace několika důležitých sekcí těchto stránek. Více uvnitř článku.

Vážení návštěvníci serveru www.racing.motorkari.cz, dnes byla dokončené rekonstrukce a aktualizace několika sekcí tohoto zpravodajského webu. Na celé práci jsem makal od Vánočních svátků a věřte, že například aktualizace sekce Profily jezdců mi zabrala desítky hodin hledání v nejrůznějších šampionátech celého světa. Právě v této sekci bylo doplněno i mnoho nových profilů, které se vesměs všechny týkají schváleného seznamu jezdců pro Grand Prix 2005. V profilech naleznete všechny aktuálně schválené jezdce Grand Prix, ale i desítky jiných.
Vedle profilů jezdců byla upravená také sekce sekce Odkazy, kde naleznete mnoho nových odkazů. Dále byla doplněná sekce Rozhovory, kde jsem konečně doplnil všechny rozhovory, které jsme v roce 2004 společně s mými spolupracovníky učinili. Dále byla aktualizovaná sekce Závodní tratě, kde je vše dle aktuálních kalendářů světových šampionátů. V sekci Kalendář 2005 naopak naleznete již termínové listiny všech námi nejsledovanějších motocyklových šampionátů. V neposlední řadě byla aktualizovaná také sekce Výsledky, kde byl rok 2004 nadobro přemístěn do "archívu" a na hlavní straně se již objevily letošní šampionáty, včetně dvou novinek - Mistrovství Evropy Superstock 600 (jede se při WSBK) a Evropského Poháru Superstock 600 (jede se při ME)
Z důvodů malé návštěvnosti a velké nákladnosti na provoz byly zrušené dvě sekce, které si však stejně nalezly místo u necelé desetiny návštěvníků těchto stránek. Dále se již nebudete totiž setkávat se sekcemi SMS info a MEZ MČR.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist