IRTA testy - Catalunya (8)

Již bez výrazných změn pokračovaly odpolední částí IRTA testy v Catalunyi.

Již bez jezdců Suzuki se odehrála poslední část letošních IRTA testů na okruhu Catalunya. Vzhledem k tomu, že se do hodnocení celého dne započítává i výsledek speciálního testů o automobil BMW, je z odpolední části zřejmě nejpodstatnější pouze rámcové zlepšení několika jezdců.
Posun v dnešní výsledkové listině oproti již vzpomenutému testu zaznamenal Max Biaggi, který se odpoledne zlepšil na 1:42, 977 a poskočil tak na šestou pozici. Zlepšení zaznamenal také Alex Barros, kterého 1:43, 274 však stále zanechalo na devátém místě. Další zlepšení bylo zaregistrováno u Australana Troye Baylisse, který zlepšením svého maxima o dvě desetiny poskočil před Kennyho Roberts na čtrnácté místo. Své časy odpoledne dále zlepšili o několik desetin i oba jezdci týmu Fortuna Yamaha Tech 3 Toni Elías a Ruben Xaus, zlepšil se i Roberto Rolfo a Shakey Byrne, stejně jako James Ellison a Franco Battaini. U všech těchto jezdců se však jednalo pouze o rámcové zlepšení bez posunu ve výsledkové listině, v lepším případě pouze s posunem o jedno místo.
IRTA testy pokračují příští týden na okruhu Jerez de la Frontera. Reakce jezdců a fotogalerie budou v pondělí odpoledne.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist