GP Turecka 125 ccm

Ital Simone Corsi zvítězil v zahajovacím závodě Grand Prix Turecka, náš Lukáš Pešek dojel šestý.

Ital Simone Corsi na Aprilii týmu Skilled Racing zvítězil v dnešním závodě Grand Prix Turecka, kde ve svůj prospěch rozhodl bitvu s nakonec druhým Joane Olivem o pouhých 0,098 sekundy. Na třetím místě projel cílem se ztrátou 1,943 sekundy Japonec Tomoyoshi Koyama.
Čtvrté místo dnes patřilo Raffaelu De Rossovi, který na pátou pozici odsunul vedoucího jezdce šampionátu Gabora Talmacsiho. Šesté místo v cíli tohoto závodu patřilo našemu Lukáši Peškovi, který prakticky celý závod jezdil v závěru vedoucí skupiny. Sedmou pozici vybojoval Lorenzo Zanetti a osmou Bradley Smyth. S další ztrátou přijel jako devátý Andrea Iannonne a desátý Héctor Faubel, který na tuto pozici propadl ze skupiny bojující o pódium až v posledním kole.
Jedenáctý projel cílem Pol Espargaro, dvanáctý Michael Ransader a třináctý Pablo Nieto. Poslední body brali čtrnáctý Esteve Rabat a patnáctý Randy Krummenacher.
V čele šampionátu je i nadále Maďar Gabor Talmacsi, který na svém kontě má 56 bodů, druhý je stále Héctor Faubel (47), ale náš Lukáš Pešek (46) na něj na třetím místě ztrácí již pouze jediný bod.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist