Di Meglio musel na operaci, Barberá bude testovat GP14

Francouzský závodník týmu Avintia Racing Mike Di Meglio hned v úvodu závodu Velké ceny San Marina spadl a zlomil si přitom kost v dlani levé ruky. Ještě v neděli večer z Misana odcestoval do Barcelony, kde v pondělí podstoupil operaci a z nemocnice by měl být do domácího ošetření propuštěn v úterý dopoledne.

Mistr světa nejnižší kubatury z roku 2008 Mike Di Meglio havaroval hned v prvním kole závodu MotoGP, ale tak nešťastně, že si přitom zlomil pátou záprstní kost levé ruky, což si vyžádalo operaci, kterou na univerzitní klinice Dexeus provedl Doktor Xavier Mir. Francouz teď bude rehabilitovat s cílem nastoupit do čtrnáctého podniku sezony v Aragonii.

Tým Avintia Racing rovněž potvrdil datum prvního testu s Ducati, který tak navazuje na oficiální potvrzení spolupráce s výrobcem Ducati, které společně zveřejnili během závodního víkendu v Misanu. Héctor Barberá bude GP14 testovat 23.září 2014 na okruhu v Mugellu a na základě výsledku tohoto testu padne rozhodnutí, zda s Desmosedici bude závodit už v Grand Prix Aragonie.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist