Až v Thajsku Lorenzo rozhodne zda bude závodit

Po pádu z úvodu závodu královské kubatury ve španělské Aragonii je start Jorge Lorenza v Thajsku stále s otazníkem. Ve čtvrtek byl Španěl podruhé na vyšetření v Barceloně a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o bezproblémový návrat na závodní dráhu.

Už za týden mistrovství světa absolvuje premiéru na thajském okruhu v Buriramu a Jorge Lorenzo stále neví, zda bude její součástí. Jak jezdec tovární Ducati uvedl, jeho noha je stále oteklá, takže do Thajska společně s ostatními odletí a zdravotní stav se pokusí ohodnotit v prvním tréninku. Pokud by bylo zranění bolestivé, nebude riskovat a závodit nebude.

Jorge Lorenzo havaroval v první zatáčce MotorLand Aragónu, kde ho Desmosedici GP18 vystřelila ze sedla po smyku zadního kola. Po dopadu na asfalt si Španěl vykloubil palec pravé nohy a zlomil druhou nártní kost.

Po závodu Velké ceny Aragonie Lorenzo ukázal na Marca Márqueze, jehož obvinil, že s jeho agresivním pojetím předjetí v první zatáčce, to byl právě on, kdo způsobil jeho kolizi. Příští rok budou oba týmovými kolegové u Repsol Hondy.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
skinny přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist