Podpořte talent české silnice Adama Vyskočila

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Kohlstein (104) napsal 10.02.2020 v 17:45

Žebrání o peníze tímto způsobem nesnáším. Buď na to mám a nebo jsou jiné koníčky. Každý by jsme mohli vylepit žádost o pytel peněz, protože si podle našeho mínění zasloužíme novou motorku, ale jsme bohužel v situaci, kdy je to jen vlhký sen. Pokud je to závodění míněno jako podnik s nějakou ekonomickou návratností, tak pro kapitál se chodí do banky.

saky (33) napsal 10.02.2020 v 14:19+1

Cendajenda

K faktum jedine pres bafunare svazu. Jinak o fakturach a platbach z accr vedi jenom ti nejvyssi,..... jak tedy potom můžeš naprosto přesně vědět, že to Smržáci rozkrádají a podporují jen ty své, když o fakturách a platbách vědí jen ti nejvyšší? No nic

Cendajenda (295) napsal 10.02.2020 v 06:52+1

Abraham ma taky pekne ze usima. Vi vtom chodit a v tehle soudnich tahanicich stat vecsinou prohrava. Je to jeden hnus tahle politika.

saky (33) napsal 09.02.2020 v 13:01-1

Nějaká fakta by mě zajímala, než tohle plkání! Nějaká čísla černé na bílém. Nebo je to jen, že Kelišová od vedle povídala?

Cendajenda (295) napsal 09.02.2020 v 07:59

Jendo treba je to Smrzak .
Proc bych se snim spojoval? Spoj se snim ty at ti rekne jak podporujou svy jezdce a jak cizi. Ja jen napsal co si myslim o jejich pusobeni v Accr. Je to vsechno jedna velka leva. JSou promoterem miniracingu, ale co udelali kdyz prisly? Zavody se jeli, ale za ranec z accr se to da udelat lehce. Pochcat stavajici promotery, pochcat jimc kdyz to uz vsechno fungovalo, podporu dat sve academy a ostatnim nic. Je to vazne tezkej hnus. S kazdym si vytiraj, kydaj na mlady kluky, kteri nejedou v jejich akademii, dokonce jim hazej klacky pod nohy. Waterfall bud nevis o cem mluvis nebo si jejich hoch . Schvalne se zeptej rodicu nasich junioru. Podporu maj jen vybrani jezdci, pozor ne podle vykonosti. Skoda mluvit. A pak prijde nejakej Waterfall a bude je hajit. Je to k placi.

jendazeleny (432) napsal 09.02.2020 v 04:37

Waterfall - Ty asi pro Smrže pracuješ,že?

waterfall (78) napsal 08.02.2020 v 23:58

Vždyť se s Matějem Smržem můžeš spojit, napiš mu email nebo zavolej. Jeho kontakty jsou na webu Autoklubu. Tohle slintání tady je k ničemu. Smrz Academy je promotér Miniracingu v ČR a dle mého to jde jednoznačně nahoru. Pak je celkem jasný, že to AČR musí dotovat. Nebo bys raději dotoval dragstery, jako tomu bylo v minulosti? Jestli ty nejsi náhotou Knebl...?!

Cendajenda (295) napsal 08.02.2020 v 23:43+2

Ja je znam a jde znich jenom jak z koho vysat prachy a nebo koho pochcat. Jo nemam je rad, davam to verejne najevo a nestydim se za to. Kazdej kdo snima mnel neco do cineni a nekope za ne ti muze rict. Mozna sem pro sport toho tolik neudelal stejne jako ty, ale nikoho netaham za nos a za prasule. Ale ty nejspis neznas mapu, a nevis jak je to s dotacema pro Accr team, nebo pro smrzacademy. Je to k zbliti protoze podporujou jen toho kdo snima hraje nebo jim leze do analu za penize z autoklubu. Zkus se zeptat junioru co nejedou za smrzacademy, nebo dalsich akademii jak je to abys mnel aspon predstavu. Jsou to zaby na prameni, a to nasemu motosportu vubec neprospiva. Ja uz se asi nedoziji nikoho, kdo to bude myslet vazne a ne delat si ztoho dojnou kravu pro sve zajmy.

waterfall (78) napsal 08.02.2020 v 23:16

Čeňku, ta zášť proti Smržákům z tebe úplně stříká. A Čadek aby se nepřidal...! Hlavně, že vy dva pro český motosport a pro mladý makáte od rána do večera.

Cendajenda (295) napsal 08.02.2020 v 12:45+4

600tisic je fakt dost penez. Zadat o zaplaceni cele sezony je hodne odvazne. I vzhledem k tomu, ze mame dalsi rychle i rychlejsi jezdce v tehle kategorii. Smrzaci to hraji jako vzdy na city, ale aby oni pridali , to tezko. Stejne podporuji jen toho kto jim leze nekam. Kdo ne , nejen ze je nezadouci, ale jeste ho budou pochcavat, to vsichni vime.
Samozrejme Adamovi pridam i ja najakou tu kacku a budu drzat palce v tehle sezone. Full gass




TOPlist