Pirelli Day

V neděli 3.dubna se na Autodromu Most koná vůbec první akce v letošní sezoně u nás v republice – Pirelli Day 2011.

Sezonu 2010 jsem na Slovakiaringu zahájili představením loňské novinky Diablo Superbike PRO. Počasí nebylo nic moc tak doufáme a modlíme, aby nám to letos vyšlo na první okruhové setkání líp. Zcela jistě nás čeká příjemné teplo, slunko a žádný déšť. Věřte tomu :)

Cílem celé akce je trochu protáhnout svaly a motory, připomenout si, jaké to je zase po zhruba půl roce sedět na motorce. Nepůjde o osobní rekordy, ale o pohodové najíždění jarních kilometrů, vyzkoušení techniky a pneumatik a hlavně o první pěknou letošní neděli na okruhu.

Časový plán akce:

Celodenní volné ježdění na okruhu v obvyklých skupinách (ABCD). Celkem budete mít během dne 6x20 minut na dráze. To je tak akorát na dobré svezení. Časový plán PIRELLI DNE 2011 si můžete stáhnout zde.

Startovné:

V ceně za PIRELLI DAY letos není zahrnuta sada pneumatik. Startovné pro PIRELLI DAY je 3 450 Kč.

V ceně letos není sada pneumatik, protože PIRELLI nepředstavuje žádný nový model. Připravili jsme pro vás ale velice atraktivní cenovou nabídku na pneumatiky, abyste si mohli otestovat nové rozměry a směsi.

Sadu slicků DIABLO SUPERBIKE za speciální promo cenu 6 990 Kč.
Sadu DIABLO ROSSO CORSA za stejnou cenu, tedy 6 990 Kč.


Rosso Corsy nás velmi překvapily svými výkony během PIRELLI testů zvláště co se počtu ujetých kol týká a proto vám je nabídneme k otestování na okruhu během PIRELLI dne. Hledáte-li tréninkovou pneumatiku pro okruhové ježdění, rozhodně se na tyhle gumy alespoň zeptejte. Kamil Prager na těchto gumách jezdil a testoval je v Mostě vloni - ČLÁNEK O TESTU DIABLO ROSSO CORSA. Tak je zkuste taky.

Co vám na okruhu bude k dispozici:

PIRELLI RACING SERVICE a servisní technici, kteří budou přezouvat vaše motorky a poradí vám s výběrem pneumatik

Od letošního roku jsme získali pověření zajišťovat služby oficiálního závodního servisu Pirelli na podnicích Alpe Adria a náš racing service pod Viktorovým vedením vám rádi v Mostě představíme. Viktor vám vysvětlí změny a inovace u jednotlivých typů směsí, poradí, jak správně gumy nahřívat, jaké tlaky používat a vůbec jak s Pirellkami pracovat, abyste z nich dostali co nejvíc.

Během celého Pirelli dne budeme přezouvat pneumatiky PIRELLI v našem PIRELLI RACING SERVISU zdarma.

ARAI SERVICE A TEST CENTRUM kde si budete moci vyzkoušet modely špičkových helem ARAI nebo si nechat svoji helmu oservisovat.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • IVRacing

    Motorky. Jezdíme na nich, pořádáme na nich závody, závodíme na nich a potom je opravujeme. A taky s nima vyvíjíme reklamní činnost..




TOPlist