MS Racing o mistráku v Brně

Poslední velikou přípravou před domácím závodem WSBK Superstock 1000 byla účast našeho jihočeského týmu MS Racing při závodě Alpe Adria Cupu ve třídě Superbike.

Taktika týmu MS Racing byla jasná. Není „důležitý“ výsledek, ale dobře naladěný motocykl a rychle zajetý čas na jedno kolo obou našich jezdců. Vše se povedlo a tým s vystoupením Matěje Smrže a Barryho Burrella může být spokojen. Oba jezdci startovali v nejsilnější třídě Superbike, která byla vypsána na 12 kol brněnského okruhu o délce 5,4 kilometrů.
Matěj Smrž:/7.místo celkově/
„ Jsem spokojený, celý víkend jsme usilovně pracovali na motorce a spolu s týmem dokázali naladit motorku tak, aby bylo možné odjed celý závod v rychlém tempu, což bude velice důležité za 3 neděle. Zajel jsem i svůj osobní rekord 2:07,237 a vím že s tímto časem je možné bojovat při MS Superstocků o první příčky. I když Brno nepatří mezi mé oblíbené okruhy, nyní se těším na další a pro nás hodně důležitý závod, který se jede právě zde."
Barry Burrell: /nedokončil/
„V závodě jsem zajel rychlé kolo a i přesto že jsem nedokončil pro poruchu na mém motocyklu, s průběhem celého víkendu a mým nejrychlejším časem 2:07,866 můžu být opravdu jen spokojený.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist