MČR 250 pouze v Brně a Mostě

Po zrušení dvěstěpadesátek v AA Cupu se šampionát MEZ MČR této třídy odehraje pouze na domácích okruzích. Celkem se pojede pět závodů.

Třídou na odstřel se čím dál více u nás stává třída 250 ccm. Poté, co tato kubatura byla zrušená v mnoha evropských státech, ruší tuto třídu i šampionát Alpe Adria Cup, který již dvoutaktní "dvěpade" letos nevypsal. Vzhledem k tomu se také upravuje kalendář závodů této třídy v našem MEZ MČR, kde se i nadále tato třída pořádá.
V letošním roce se bude konat celkem pět mistrovských závodů 250 ccm a všechny se pojedou na našem území. První dva závody se pojedou o víkendu 30. - 31. 7. 2005 na Autodromu v Mostě. První z těchto závodů se pojede již v sobotu, druhý poté v neděli (protože se to jede pouze jako MEZ MČR, jsem opravdu zvědav na tu obrovskou účast!). Dvoudenní závody se konají i v rámci brněnského AA Cupu ve dnech 6. - 7. 8. 2005, kdy je opět v sobotu jeden závod a v neděli druhý. Celý šampionát uzavře jeden závod konaný opět v rámci AA Cupu v Brně, jenž bude pro alpskojadranský pohár finálovým závodem. Tento závod se koná 25. 9. 2005.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist