AA Pannonia Ring: Názory jezdců a týmů

Kapitoly článku

Prvním naším letošním startem byla AA na Pannonii. Vzhledem k tomu, že Romana před ním ujela v rámci treninku pouze pět kol v Brně, jsme byli zvědavi, jak jí to po zimní pauze půjde. V prvních trenincích jí, tak jako ostatním, dělal problémy silný vítr a citelný chlad. V první sobotní kvalifikaci to ještě nebylo ono, ale v té druhé už přišlo zlepšení o šest sekund na kolo. Stále jsme však nebyli plně spokojeni a tak přišly na řadu drobné úpravy na airboxu a výměna převodů.

Výsledek se dostavil v samotném závodě. Romana bojovala s Rumunem Barem, kterému v závěru ujela o více než šest sekund a obsadila čtvrté místo.

Pavel Tomášek, šéf týmu: "Do Maďarska jsme odjížděli bez zvláštních ambicí, motorku jsme dávali dohromady v úterý před závody. Dosáhli jsme asi maximum možného, ti tři před námi,Gnagni, Csányi i Eder jeli jinou ligu." Romana TOMÁŠKOVÁ:"S prvním závodem jsem vcelku spokojená, jsem ráda, že jsem se zlepšovala kolo od kola a závod, na rozdíl od loňska dokončila. Škoda jen, že je v naší třídě tak málo jezdců. Z ČR jsem zde byla sama . Bohužel, to ale já neovlivním. Jen ten pohár za první místo v klasifikaci MČR by pro mě měl hned větší hodnotu."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist