Montáže Brož Racing po víkendu v Hořicích

O uplynulém víkendu uspořádali tradiční závod na přírodním okruhu „300 zatáček Gustava Havla“ v Hořicích. Montáže Brož Racing Team patří k pravidelným účastníkům tohoto závodu a ani letos nemohl chybět. V sedle naší Kawasaki ZX6 se představil Patrik Vostárek, který nastoupil v třídě do 600ccm.

Patrik se s tratí a Kawasaki rychle sžil a od prvních kol se pohyboval na čelních pozicích. Mezi první a druhou sobotní kvalifikací jsme provedli několik drobných změn v nastavení motocyklu. Druhou kvalifikaci Patrik zakončil na druhém místě, čímž si zajistil druhou startovní pozici do nedělního závodu.
V nedělním závodě měl Patrik perfektní start a udržel svoji pozici. Během prvních tří kol se ale propadl o jedno místo. V nájezdu do čtvrtého kola byly vyvěšeny červené vlajky a závod byl přerušen. Závod byl následně zkrácen a po restartu čekalo na závodníky pouze pět kol. Patrik startoval z třetí pozice a to dle výsledků z první části závodu.

Start měl Patrik opět perfektní a v průběhu prvních dvou kol zkráceného závodu se mu podařilo posunout na druhou pozici. Neustále zvyšoval náskok na jezdce za sebou a cílem projel druhý. Patrik předvedl perfektní práci a s výsledkem jsme všichni spokojeni.
Tak jako v minulých letech jsme závod 300 zatáček Gustava Havla pojali jako dobročinnou akci ve prospěch nadace Parentprojekt. Děti z nadace nás navštívili v depu, kde jsme jim ukázali naši Kawasaki ZX6 a také měly možnost se pozdravit s Patrikem. V rámci dobročinné akce ve prospěch nadace Parentprojekt jsme získali celkovou částkou 22.350Kč, kterou nadaci předáme.
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist