MČR ve Flat tracku – Úvodní závod sezony v Chabařovicích

Poté, co původně úvodní závod sezony ve Slaném dostal pro nepřízeň počasí nový termín (10.8.2024), začíná mistrovství České republiky ve Flat tracku tentokrát v Chabařovicich a to v sobotu 11.května 2024.

Tuto sobotu se na dráze nedaleko Ústí nad Labem uskuteční první závod, který přinese fanouškům a jezdcům jistě skvělé závody a spoustu soubojů. „První závod ve Slaném nám bohužel nevyšel kvůli počasí, ale povedlo se nám najít nový termín, takže o tento závod nepřijdeme. Sezonu 2024 tak poprvé rozjedeme v Chabařovicich,“ uvedl k celé situaci manažer české reprezentace a promotér tuzemského šampionátu ve flat tracku Pavol Pučko.

Jezdci tří mistrovských tříd FT1, FT Classics a FT Young se postaví na startovní čáru, aby ukázali své dovednosti a odhodlání. Mezinárodní účast dává závodu zvláštní šmrnc a slibuje vzrušující souboje až do cíle.

Ve startovní listině elitní třídy FT1 nebudou chybět největší hvězdy domácího flat tracku. Obhajovat český titul bude i tentokrát Ervín Krajčovič, který se stal minulém roce prvním Čechem, který ovládl světový šampionát. Na další kariérní posun je pak připravený také domácí vicemistr a čtvrtý muž z posledního světového šampionátu Ondřej Svědík. O pozice na pódiu bude jistě usilovat i třetí v loňské sezóně Tomáš Kolařík.

S úderem 14:00 hodiny rozsvítí semafor první závodní jízdy, které budou plné soubojů a rychlosti a vyvrcholí v každé třídě finálovou jízdou kde může startovat až 12 jezdců najednou!
Vstupné činí 200 Kč.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist