Merriman se vrací k Yamaze

Stefan Merriman po neuvěřitelném výkonu na posledním závodě WEC v Itálii oznámil již, že již delší dobu uvažuje o návratu se svojí rodinou do své vlasti.

Ano, Stefan Merriman se vrací do domovské Austrálie, pojede za team Geoffa Ballarda na motocyklu Yamaha. Zatím se ještě zcela přesně neví, zda pojede WR 250 F nebo novou WR 450 Fs to vše se rozhodne až po skončení WEC a Italského šampionátu, kde jede na motocyklu Aprilia. V lednu pak otestuje oba motocykly japonské produkce a padne konečné rozhodnutí. Geoff Ballard majitel BALLARDS WELLARD YAMAHA teamu neskrýval svoji radost: „ Znám Stefana již delší dobu a vždy mě nadchne nejen styl jízdy, ale i profesionalita se kterou k závodění přistupuje.
Stefan je bezesporu nejtalentovanější enduro jezdec z naší domoviny. Tento přestup je velkým plus nejen pro náš team, ale pro všechny mladé jezdce u nás. Stefan tak bude moci mladým jezdcům předat své zkušenosti a oni budou moci zrychlit. BALLARDS WELLARD YAMAHA bude podporovat mladé jezdce, dalšími teamovými jezdci budou Jarrod Bowley, Josh Ballard a Ben Burrell mladší.“ Stefan Merriman řekl o svém návratu k Yamaze : „Jsem velmi rád, že se budu moci vrátit zpět do Austrálie. Yamahu jsem testoval a byl jsem překvapený jak je nová WR 450 Fs výkonná. Těším se na další testování."

Informace o redaktorovi

Martin Pichl - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist