KBS Team před úvodním podnikem EnduroGP v Portugalsku

O nadcházejícím víkendu bude pátečním prologem zahájena letošní sezona seriálu motocyklových soutěží Enduro GP. Úvodní podnik sedmidílného seriálu se uskuteční na severu Portugalska v okolí města Fafe. Start pátečního prologu je plánován v devatenáct hodin místního času. V sobotu a v neděli pak čeká na jezdce 60 kilometrů dlouhé kolo (jak už známe z minulosti v náročném terénu), které se pojede každý den třikrát. V každém kole pak bude měřený Cross test, Enduro test a Extrém test.

V předběžné startovní listině jsou všechna zvučná jména minulých sezon. Českou republiku budou reprezentovat jezdci našeho KBS TEAMu Kryštof Kouble (Husqvarna FE450) ve třídě GP-E2 a Matěj Škuta (Beta RR350) ve třídě GP-J2. Třetí jezdec týmu Jakub Hroneš (Husqvarna FE450) se představí v seriálu Open třída-O4, jenž je součástí EnduroGP až od třetího podniku v Rumunsku.

Kromě jezdců KBS TEAM se na start ještě postaví ve třídě GP-J2 jezdci Czech Enduro Team Jaroslav Kalný (Sherco 300) a Tomáš Holý (Husqvarna 300).

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist