Recenze Nexx XR1.R Patriot Czech na motorce Yamaha FZ6 N
Nalezeno 1 záznamů


Informace

Vloženo: 17.02.2013 13:25
Na motorce: Yamaha FZ6 N
Vložil uživatel: Fun_titman
Info

Pohodlná přilba s perfektním výhledem. Plexi má velký úhel a umožňuje krásný výhled a neomezuje periferní vidění. Ventilace 100% funkční. Díky systému PINlock se hledí ani v mrazu nemlží. Přilba nikde netlačí a součástí jsou vlepovací části pro upravení výstelky. Materiál je Carbon-kevlarová skořepina. Trošku vadí zapínaní řemínku na D kroužky. Jinak naprostá spokojenost.

Plusy

Pohodlná přilba s perfektním výhledem. Plexi má velký úhel a umožňuje krásný výhled a neomezuje periferní vidění. Ventilace 100% funkční. Díky systému PINlock se hledí ani v mrazu nemlží. Přilba nikde netlačí a součástí jsou vlepovací části pro upravení výstelky. Materiál je Carbon-kevlarová skořepina.

Mínusy

Zapínání na D kroužky trošku zdržuje.

Fotky


Hodnocení

Nákupní cena ? 6500
Hlučnost ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Komfort ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Výhled ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Kvalita zpracování ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Dostupnost náhradních dílů ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Ventilace ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Prostor pro brýle ?
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Celková známka ? 1

Informace o zboží

Výrobce Nexx
Druh přilby Integrální
Vestavěná sluneční clona Ne
Typ zapínání D-kroužky

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Diskuze (7 komentáře)
O.X.H. napsal19.03.2013 v 22:17

Takový je dnes trend, přistupovat na D kroužky, prý je to bezpečnější jak ráčna. Všechny kompozitové Nexxky jsou, co se týče odhlučnění, pohodlí, hmotnosti, výhledu, více než luxusní, ale to zpracování kolem je na čtverec. Já už jen čekám na třetí reklamaci a pak hurá do Scorpiona.

Shipmaster napsal09.03.2013 v 07:39

OK, díky za radu. Budu se snažit nic neulomit. A když by jo, rychle s tím zpátky na prodejnu. Jinak jsme byl v týdnu na 1.letošní vyjížďku, cca 200 km cestovním tempem a helma super, není v ní zima, nefouká do ní, mooc pohodlná, nefučí, hučení není tak hrozném jen to debilní zapínání na 2-kroužek, než to člověk zapne a zase rozepne, rozhodně mi MNOHEM bezpečnější a rychlejší připadlo zapínání na zacvaknutí, jak to bylo dříve.Ale to není věc NEXXu, to je bohužel realita všech současných kokosek.

O.X.H. napsal25.02.2013 v 14:15

No jo, Patriot. Nad touto helmou jsem také dumal. Budu ti přát, aby ti vydržela, ale jak říkám, s tou helmou jen v rukavičkách. Odvětrávací systém a vše kolem z dost křehkého plastu a dávej bacha na ten výstupek na otevírání plexi. Tím, že je uchycený šroubkem, tak to kolem s oblibou praská. Já helmu kupoval v Bikers Crownu a s reklamací nebyl problém.

Shipmaster napsal23.02.2013 v 20:36

Zdravím, taky přidám malý komentář. Tuto helmu jsem koupil v a podzim 2012 v Louisovi a musím říct, že oproti minulé helmě fakt luxus, parádně pohodlná, dobrý výhled, nefučí do ní - má dobře fungující nosní i krční deflektor. Jedinou nevýhodou je, žen ne zrovna dobře těsní plexi a pokud si jej nedržím rukama, tak v rychlosti nad cca 60 km/h do ní mírně fouká vzduch, čímž to v helmě hodně hučí. Pokusím se to ještě vychytat, ale je to docela nepříjemné.
Jinak opravdu, všechny klady + na integrálu se bezvadně nasazuje!!! Žádné tahání vlasů ani nutná amputace přebývajících uší. A je úúplně super lehká, jen 1350 g.

Fun_titman napsal21.02.2013 v 23:52

Stejnej není, to je na první pohled jasný, ale edice se tak jmenuje

Blesk90 napsal21.02.2013 v 23:33

Hele PINlock je název uchycení plexi, ne? Jak by to může mít vliv na mlžení?

seikos napsal21.02.2013 v 20:05

Tohle nemá s Českou republikou nic společného. Lev nic neznamená, zejména když je úplně jinej než Českej

Další hodnocení

  • Nexx XR1.R INVADER

    Helmu jsem si vybral především kvůli vzhledu a poměrně nepřehlédnutelné barvě. Plusem byla samozřejmě i kompozitová skořepina, která poskytuje téměř m...

    Všechny: XR1.R INVADER
    Vložil: O.X.H.
    Kategorie: Přilby
    Vloženo: 30.1.2013
    Známka: 3


TOPlist