Maly, nenapadny sportovec, ktory ma rad zatacky a ochotne odpusta zaciatocnicke chyby. Vhodny na testovanie kaviarni v okolitych mestach
Motorka koupena od Motoshop Žúbor, B. Bystrica - Zatial iba dobre
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XJ6: Hornet je krajsi
První dojmy - Zo zaciatku velky respekt, predsalen je to moja prva a v 32 rokoch uz clovek premysla viac ako v 18:-)
Motorku bych doporučil pro - Idealny nahac, vhodny aj pre zaciatocnikov s rozumom, ktori ho nebudu zo zaciatku velmi provokovat;-)
Doplňky na motorce - Padaky, plexi
Esteze sa musela najprv zabehnut, takze nad 6000 ot/m som sa v zaciatku nedostal, tam totiz zacina to prave orechove. Potom sme sa skoro dennodenne vencili, tak to 100km okolo komina, okresky, kopce, zatacky s nizkou premavkou. Pomaly sa ucim a myslim, ze na to je Hornet ako stvoreny. Zatial mame 7000km a poserpruhy pomaly miznu.
Je to bezporuchovy stroj, iba tankovat, cistit a mazat retaz a obcas umyt, Tento rok chceme s priatelkou vyskusat aj dlhsiu cestu, aj ked spolujazdec to ma predsalen trochu nepohodlne, verim ze to zvladneme
A zvladli sme to. Finske jazera s plnou polnou a dvomi sprievodnymi lokomotivami (rozumej choppery. Ovladatelna celkom dobre aj na hranici nosnosti, ale je treba dobre vyvazit bocne tasky. Momentalne ma obute Roadsmart II a som s nimi velmi spokojny na suchu aj v dazdi. Na jar mozno pribudne ladena koncovka.
Krásný stroj.Tak hodně štastných kilometrů.