Můžu jen chválit.Naprosto úžasná
První dojmy - Je to moje pátá motorka a až teď jsem našel to co jsem hledal.krásně se na ní cestuje a když potřebuju trochu zrychlit tak s tím nemá žadné problémz.Za mě ideální stroj
Motorku bych doporučil pro - motorku bych doporučil všem co se chtějí někam podívat a nejezdit jen tady kolem komína :D samozřejmě že se dá cestovat i na supersportu ale neni to ono.
Doplňky na motorce - padáky barracuda,držák spz barracuda,miniblikry od yamahy a samozřejmě akrapa
Zalíbíla se mi hned na první pohled.Vyzkoušel jsem už pár motorek a žadná mi nesedla jak tahle.Začínal jsem na aprilii 125 tuareg,následovalo SV 650 S.Ta mi vydržela opravdu dlouho.Pak jsem ji nesmyslně prodal a koupil CBR 1000 RR fireblade HRC.To už bylo jiné kafe ale časem jsem zjistli že pro mě takové motorky nemají vubec žadný význam.pokuď si ji člověk koupí na okruhy tak proč ne,ale v provuzu podle mě nemáji supersporty uplatnění
. no a pak největší chyba mého života,koupil jsem Hondu NC 700 X :( no prostě co dodat.Zkuste si ze sporta sednout na tohle :( nuda nuda a víc než nuda :( tak jsem za pul roku prodal a hledal jsem co si pořídím teď.chtěl jsem něco co mi vydrží a nepřestane mě bavit.A našel jsem FAZER 8
Ta motorka mě dostala hned po prvním svezení.Když si na ní sednete je to jak (třeba např. do Superba :D ) opravdu pohodli jak má být.Výkon dostačující (super),jízdní vlastnosti (super),spotřeba (super) a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna.A nakonec jen vzkážu těm co o Ní uvažují ať už neuvažují a koupí
Více fotek dodám až jak se udělá hezky
deset za YAMAHU a navíc Fazer
.super mašina...(Benzina Valmez- směr Rožnov)
Brutalny kuusok :) velmi krasna :)
Fz8 mega volba :)
Jakožto předchozí majitel FZSa 600, Fazery žeru, at osmičku, tak litr, ale ta osmička je fakt nádhera! 10b ®
Krásný stroj
super bílá barva