renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Honda XL750 Transalp (2024)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Veliký univerzál, výborný na cestování, na silnici i mimo silnici.

Motorka koupena od FIRMA:Moto Ostrava autorizovaný dealer H

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
BMW F 800 GS: Transalp je levnější, univerzálnější (i více do offroadu), a hezčí.

První dojmy - První dojmy byly dobré, motorka je velice pohodlná, vzpřímený posed, vše funguje jak jsme u Hondy zvyklí. Příjemné překvapení je ovladatelnost motorky.

Motorku bych doporučil pro - Pro cestovně zaměřené jezdce.

Doplňky na motorce - Vyhřívané rukojeti
USB zásuvka
Padáky heed
quickshifter

Zatím mám za sebou jeden výlet, ale jsem prakticky se vším spokojen. Motorka je na nejvyšší technické úrovni, jak jsme u Hondy zvyklí. Velice překvapující je perfektní ovladatelnost, i přes 21´ palcové přední kolo je motorka velice pěkné ovladatelná a nebojím se s ní klopit v zatáčkách.

Což byla má největší obava, aby byla na cestě v zatáčkách schopná. A chová se velice podobně jako motorky se silničnější 19´ palcovým kolem.

Uvažoval jsem ještě BMW f800gs, které je na silnici podobně pohodlné a shopné (možná i kapku lepší), ale bude výrazně méně vhodnější do terénu. Navíc je mezi nimi výrazný cenový rozdí (s výbavou, kterou si představuji u BMW). Navíc bych u BMW musel měnit lauf, protože ten originální je hnusný. U Hondy se mi vše líbí a vyhovuje mi.

Cestování - zatím první výlet cca 5hodin, vše dle mých představ, jen sedlo by mohlo být kapku komfortnější.

Nejnovější komentáře

HondaStřelná
HondaStřelná napsal 17.04.25 v 20:58 10b.

Dobrá volba

elvis78
elvis78 napsal 17.04.25 v 12:36 10b.

Více komentářů