renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

První dojmy - Toto je poslení typ motorky která má opravdu koule pro chlapa,bez žádné elektroniky ,jen mapy motoru.A právě tot jsem hledalToto je poslení typ motorky která má opravdu koule pro chlapa,bez žádné elektroniky ,jen mapy motoru.A právě tot jsem hledal

Motorku bych doporučil pro - Pouze pro zkušené motorkáře ne pro lidi kteří si nutně porřebují vyčistit hlavu od problémů.(a nezvládnou to)

Doplňky na motorce - laděný RP výfuk, bez katalizátoru , odladěná na brzdě. přední celá brzda z R1 radiální pumpa , opletené brzdové hadičky.

Proč jsem si vybral tento stroj,? to je naprosto jistý, kawa, problémy s převodovkou, honda je moc honda a yamahu jsem již měl ale jen slaboučkou (R1 rok2001)
za mě toto je porno a po vyřešených problémech s přední brzdou je to již bezvadná motorka. takže , doladit pár drobností od předešlého kutila barvínka a bude připraveno na sezonu

Nejnovější komentáře

PSanec
PSanec napsal 08.04.25 v 15:21 10b.

To je opravdu raketa bez elektronických fičur pro výborné jezdce.

Více komentářů