renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

MV Agusta Brutale 750 (2024)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 8.5

Popis motorky

Italská kráska co nezná kompromis.

Více fotografii

První dojmy - Motorku jsem koupil při přechodu z endura 35kw, takže panoval strach z výkonu a jízdních vlastností motorky. Musel jsem se na tom naučit jezdit, protože to bylo úplně jiné, než na čem jsem měl možnost se do té doby svést.

Motorku bych doporučil pro - Pro velmi zkušené jezdce. Pro nezkušené je smrtelně nebezpečná.

Doplňky na motorce - Tlumič řízení (nutnost na této motorce)

Motorka mě okouzlila někdy v 15 nebo 16 letech a od té doby jsem ji chtěl mít v garáži. Teď už na ní mám odjeté 3 sezóny a furt mě nepřestává bavit. Motorka je krátká, hravá, má tvrdý podvozek a motor který překvapí svých charakterem. Motorka je celkem spolehlivá a nejsou s ní skoro žádné problémy. Největším problémem je elektrika (ta se Italům fakt nedaří) a dostupnost náhradních dílů, ale sehnat se dají. Jde poznat že v MV Agustě si na ní dali záležet a dělali ji srdcem. Motorka je velice tvrdá a supersporty z Japonska jsou proti tomu měkké a pohodlné motorky. Podvozek je komplet stavitelný jak vepředu tak vzadu a funguje fakt od vysoké rychlosti. Motor si s vámi hraje a dává vám krásnou iluzi že to je hodná motorka. Do 3 tis otáček to je ucukané a motor moc neví co dělat. Od 3 do 6 tisíc je motor klidný a dost líný. Žádné cukání, zběsilé zrychlování po otevření plynu, prostě nic. V 6 tisících otáčkách se motorka probere, kopne a od 6 do 12,5 tisíce (omezovač) nastane to pravé peklo. Zrychluje neskutečným tempem, má tendenci odlepit přední kolo od země a sundat spolujezdce z motorky. Díky tvrdému podvozku, krátkému rozvoru a nízké váze je motorka hodně rychlá a přesná v zatáčkách. Nejvíce se jí líbí hladký asfalt se spoustou zatáček kdy si jízdu a její hravost opravdu užijete. Pokud to je více rozbité je až nebezpečné na ní jet. Motorka reaguje na každý pohyb, nerovnost a chybu jezdce opravdu rychle a není snadné ji zvládnout.

Nejnovější komentáře

BleerMV
BleerMV napsal 11.03.25 v 09:05

Tiboon nemyslím si. Ono se to chová daleko jinak než ostatní motorky.

Tiboon
Tiboon napsal 11.03.25 v 08:59 7b.

trochu prestreleny hodnoceni - smrtelne nebezpecna, nemyslis?

Výkon - 93 kW (126.5 koní)
Výkon při otáčkách - 12000 ot/min
Točivý moment - 70 Nm
Otáčky při max toč.mom. - 10500 ot/min

Gulf
Gulf napsal 06.03.25 v 18:18 10b.

Parádní motocykl. Mám 1090 R a asi zůstane na furt doma Továrna na emoce

Více komentářů