Piaggio Beverly 350 neskutečná střela a obrovsky překvapila
Motorka koupena od MotoUlrich Brandýs nad Labem
První dojmy - První dojmy hrozný moje premiéra na skútru, člověk tam už nějak automaticky kope kvalty a oni tam žádný nejsou jede to tak nějak samo ??
Doplňky na motorce - Výfuk mallosi, plexi,
Tiger 800 šel do světa a já zatoužil po skútru ano čtete správně skútru ??když byli peníze doma chtělo to něco pořídit ,už jsem o tom uvažoval dobrý dva roky, změna zaměstnání a tahat se autem po Praze je neskutečná pruda však to asi každej známé ,začal jsem hledat můj původní plán bylo něco max do 20000kč - nemožné hrozný vraky do kterých dalších 60000 Kč člověk strčí, zkouknul jsem jedno skoro nejetý KYMCO 350 a na to že mělo 6000 km hrůza a děs ! jak v reálu vypadal! a navíc mi nesedlo.no tak nic kouknu dál najednou jsem začal koukat po osvědčeném Piaggiu nejdřív 250 no jako jo dobrý pár kousků pěkných ale nic moc stavem ,pak se mi to rozleželo v hlavě a říkám vole máš velký noty chce to něco většího a hledám hledám už jsem měl v rezervaci jednu 300 no a pak jsem druhý den objevil tuhle 350 zajel jsem se na ní hned druhý den podivat z do Brandýsa je to 15 minut po dálnici z prahy no a byla to láska má najeto necelých 5500 km doslova pár šrámů má, teď 23.2.2025 proběhla výměna oleje v motoru a převodovce a ještě dokoupen laďáček mallosi a zvuk je brutál bez tlumivky
Díky všem jo je to paráda chudá moje 1190 na tu se chystám teď v pátek konečně už se dá vyjet ale ta Beverly je vážně boží
Paráda. Sám jsem zkoušel Beverly 350, ale nakonec jsem šel do sice starší, ale 500stovky a nelituji.
Piaggio je skutečná italská perla.
Juuu, také kupují skútr...