PROFIL MOTORKY

Ducati Multistrada 1200 Enduro (2018)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 9.9

Popis motorky

Nádherná MTS ve verzi Enduro, najeto cca 23tkm, výbava- vse co jsem chtěl má, co nemá bude mít ?

První dojmy - Pohodlná cestovatelka s duší závodníka. Vše na správném místě. Vše intuitivní. V plné tovární výbavě.

Motorku bych doporučil pro - Pro lidi, se srdcem pro Ducati, těm kteří chtějí komfortni moto tank, co nechtějí jezdit na nudně bezchybném BMW a těm co se chtějí trochu lišit. Pro mě z SBK nebyla jiná volba, buď tohle, nebo nic, ale časem bych rád i Panigale V4 ?

Doplňky na motorce - Orig.3x kufr, padací rám ducati touratech, přídavné světla, tankpad ducati vcetne rozbočovače 12V

Najet jsem toho moc nestihl, zatim jen asi 500km, cesta do nového domu, přepis, STK a krátká vyjížďka. Garážujeme standard v obýváku, aby nebylo nikomu smutno přez zimní spánek.. ?
Jinak vlastnosti- přinášejí radosti ? motorka nezklamala, spíše nadchla.. Těšíme se na seznámení v sezóně 25!

Nejnovější komentáře

Robu
Robu napsal 05.12.24 v 15:54 9b.

Pekne delo

Lamar
Lamar napsal 01.12.24 v 22:47 10b.

Petr45
Petr45 napsal 29.11.24 v 22:00 10b.

abbany
abbany napsal 29.11.24 v 16:08 10b.

pekný výber. BMW bez poruch? Mal som Stelvio, potom KTM superadventure S 1390 a teraz sedla MTS Rally V4. Ide ako diabol, ale musíš mať režim sport. trochu tažšia než KTM, ale bez problemov, co u KTM nebolo.
hlavne že ju miluješ

Lasicovity
Lasicovity napsal 29.11.24 v 08:17 10b.

Více komentářů